Affiliate uitleg

stuitconsult


Waarom kies je voor affiliate:

 

Keuzevrijheid van de vrouw. Als verloskundige(of geboorteprofessional) ben jij voor regie van de vrouw, denk ik. Hoop ik. Zij mag kiezen of ze op natuurlijke manier haar kindje wil draaien. Door mijn website op jouw website te noemen, zorg jij samen met mij dat vrouwen deze keuze zelf kunnen maken. Zo kunnen ze snel zelf actief aan de slag met de stuitligging. Vrouwen vinden dat fijn, veel fijner dan moeten afwachten op een versie. Door jouw advies kunnen ze zelf kiezen. Dit voorkomt zorgen en stress bij jouw zwangere vrouw..

En als iemand dan via jouw link het consult aanschaft, krijg jij 10% commissie. Wil je dit niet, dan kun je of mijn website gewoon delen (www.reneeverhoek.nl/consult) OF kies ervoor om jouw commissies uit te laten keren aan een goed doel naar keuze! Ik betaal elke maand jouw commissie uit, jij bepaalt waarheen.

 

Zo werkt het, in 5 stappen:

 

Stap 1

Meld je aan via deze link. Je komt op een pagina waar je je registreert voor het Renee Verhoek Affiliate programma, dit vindt plaats in het affiliate systeem van de tool Kennis.shop. Heb je al een Kennis.shop account, dan kun je je op deze pagina inloggen. Zo niet dan vul je je e-mailadres in en klik je op ‘Maak account’. Dit is volledig gratis, je hebt dus geen betaalde licentie voor Kennis.shop nodig.

Stap 2

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een e-mail, let op: het kan zijn dat deze in de map ongewenste mail belandt. De afzender van de e-mail is ‘Kennis.shop’ en de titel: ‘Aanmelding voor het programma van Renee Verhoek’.

In deze mail staat dat je een account kunt aanmaken, of kunt inloggen in je account. Werkt de inloglink niet of weet je je wachtwoord niet meer? Vraag een nieuw wachtwoord aan via het scherm dat je opent via de link in de mail.

Stap 3

Log in met je (nieuwe) wachtwoord. Je komt vervolgens op onderstaand scherm. Hier kies je voor de knop ‘Ga naar mijn affiliate dashboard’.

Je komt nu op de pagina ‘Commissies’. Op dit moment is dit nog helemaal leeg, maar hier komen straks de verwijzingen te staan die via jouw link het consult hebben gekocht.

Jouw aanvraag is ondertussen naar mij toegestuurd waarop ik hem handmatig moet goedkeuren. Dit doe ik elke maandag (en waarschijnlijk vaker). Voel je vrij om even een berichtje te sturen als je je hebt aangemeld zodat ik het sneller kan verwerken, als je dat fijn vindt! 

Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd is, ontvang je hier een e-mail van. Deze komt tevens vanuit Kennis.shop met als titel ‘Welkom bij het Renee Verhoek Affiliate programma!’.

Als je nu opnieuw inlogt of de site ververst ga je in de linker kolom naar Partners > Renee Verhoek, je bent op het overzicht met jouw persoonlijke link. Dit is de link die je met jouw netwerk kan delen. 

Stap 4

Vul je uitbetalingsgegevens in. Dit is een belangrijke stap die je niet mag vergeten. Het is jouw verantwoording om deze gegevens correct in te voeren, anders kan ik geen commissies aan je uitbetalen. Op deze plek kun jij dus de gegevens van jouw goede doel invullen, zodat ik de commissies daaraan kan overmaken!

Dit doe je door in de linkerkolom te klikken op Instellingen > Uitbetalingsgegevens.
Eventueel kun je nog andere gegevens aanpassen op deze pagina, zoals je profielinstellingen en of je notificaties wil ontvangen zodra iemand via jouw link een aankoop heeft gedaan.

Uitbetalingen kun je terug vinden in de linkerkolom > Uitbetalingen. 
Nu ben je klaar als échte affiliate partner en helpen wij samen de vrouwen regie te hebben!

Klik op deze link om je aan te melden als affiliate partner!

Als je vragen hebt, laat het mij dan weten. Ik help je graag verder.

Veel liefs, 

Renee

– flip your baby upside down!

Je kunt mij het het beste bereiken:

06-12 786 453 of info@reneeverhoek.nl