Pure Verbinding & liefde

ZWANGER
WEES WELKOM
BIJ MIJ

Jij bent 9 maanden zwanger. In jou groeit een klein wonder. In deze fase van jouw leven, ben ik er voor jou.  Ik ondersteun je tijdens je zwangerschap met kennis, kunde of humor, maar je kunt ook bij mij terecht voor ontspanning.

Mijn missie? Ik wil ervoor zorgen dat jij kunt genieten. Dat je uitkijkt naar onze afspraken, zelfs naar de geboorte. Ik wil dat jij je gedragen voelt en dat jij je gezien voelt. In liefde en in verbinding. Of het nu voor een massage is, als doula klant, je lid bent van mijn membership of dat je een cursus volgt. Jouw manier, is altijd de juiste. 

jaar ervaring

massages

bevallingen

cursusklanten

zwangerschap

In mijn praktijk nabij Uithoorn ben jij welkom tijdens de zwangerschap. Ik geef de leukste zwangerschapscursus van de omgeving en daarbuiten. En heerlijke zwangerschapsmassages. Ik ondersteun je tijdens de bevalling door je als Doula bij te staan. En als member draag ik jou tijdens je zwangerschap. Jij bent welkom bij mij, ik ben er graag voor je.

 

MASSAGES

In mijn massagepraktijk ben je welkom voor een welverdiende zwangerschapsmassage. Met speciale massagetafel waar je kunt liggen op je buik! Je bent 5 dagen en 4 avonden welkom voor een zwangerschapsmassage. Plan je afspraak makkelijk online in!

ZWANGERSCHAPSCURSUS

Dit is de zwangerschapscursus voor jullie. In 1 middag leren jullie alles wat nodig is voor een goede bevalling. Interactief, leerzaam & to the point. En we gaan niet puffen. Mijn cursus wordt door verloskundigen aangeraden.

DOULA

Doula. Beetje zweverig klinkt het wel he? Ben ik niet hoor. Ik sta niet te zwaaien met een wierrookstokje. Ik ben er gewoon voor je. Of je nu thuis of in het ziekenhuis wil bevallen. Met ruggenprik of met zoutlamp. Ik ben de Doula die jou ondersteunt, no matter what.

MEMBERSHIP

Als member word je door mij in je zwangerschap ondersteunt. Jij verdient tijdens deze speciale periode liefdevolle support. Je krijgt massages, coachcalls, cursus en hypnose sessies. Je mag met mij sparren en krijgt toegang tot kennissessies.

WAT BIED IK JOU TIJDENS JE ZWANGERSCHAP?

Zwanger zijn. Voor de een is het de meest fijne tijd en voor een ander de meest vreselijke. En alles daar tussenin. Er is niet 1 waarheid. Bij mij in mijn zwangerschapspraktijk mag je gewoon jij zijn. Met al je angsten, onzekerheden, verwachtingen en idealen. Ik luister zonder oordeel. Vanuit mijn ervaring, kennis en kunde zal ik je begeleiden. Ik vertel je niet wat je moet doen. Ik wil dat jij in staat bent om een keuze te maken die jou past.

De zwangerschap en de bevalling kunnen magisch zijn. Maar ze kunnen je ook binnenstebuiten keren. Ik heb vanuit al mijn opleidingen genoeg kennis in huis om jou hier op een fijne manier te ondersteunen. Familieopstelling nodig? Doen we. Of juist nodig om te leren luisteren naar je lijf of intuitie? Geen probleem. En waar voor de een hypnose een uitkomst kan zijn, is dat voor een ander een wandeling langs de Amstel. Maatwerk dus. Ik hou niet van standaarden en protocollen. Die vind ik vervelend en storend in de zorg, dus die zul je bij mij niet vinden. Samen kijken we wat jij van mij nodig hebt. Ik zet me voor 100% in, het enige wat ik van jou vraag is om de rest te doen. Easypeasy toch?!

Renee Verhoek

wie ben ik?

Leuk om kennis te maken! Ik ben Renee (1981), moeder van Pippa (2012) en Ebba (2014). Door de zwangerschap en bevalling van mijn meiden, ontdekte ik mijn passie voor zwangerschap. Ik werd er simpelweg door gegrepen. Hoe kon zoiets bekrachtigends, zoiets moois, tot zoveel trauma en tot zoveel angsten leiden. Ik vond het zo erg! Ergens in een zwangerschapsblaadje las ik iets over een Doula en na mijn tweede zwangerschap gaf ik mij zonder echt na te denken op voor de Doula-opleiding. Dit was het begin van mijn zwangerschapspraktijk. Het begon met het idee ‘als ik een keer een zwangere vrouw kan helpen, is het fijn’ en is inmiddels een druk bedrijf waar ik full-time in werk.

Misschien wel de beste keuze die ik heb gemaakt in mijn zwangerschap! Renee is empathisch, ontzettend gezellig en enorm kundig. Zij heeft mijn blinde paniek om kunnen zetten in vertrouwen door haar coachingsskills en massagekunsten! Ook de groepscursus was heel fijn: nuchter leren om je eigen krachten te benutten rondom de bevalling. Ontzettend dankbaar voor haar begeleiding!

CYNTHIA

Zowel de groepscursus als een massage gehad bij Renee! De groepscursus was heel fijn en gaf mij echt vertrouwen in de bevalling. Wij vrouwen kunnen dit! Tevens ook veel tips meegekregen die ik echt heb meegenomen naar/in mijn bevalling. Ook mijn man vond het erg leerzaam! Daarna nog heerlijk genoten van een massage, dit moet elke vrouw zich gunnen! Inmiddels drie weken geleden bevallen van mijn dochter en over een paar weken zal deze mama zeker weer langskomen voor een postpartum massage!

MARIËLLE

Door de support van Renee als Doula kon ik mijn bevalling met vertrouwen tegemoet zien. Renee voelt goed aan wat je nodig hebt ter voorbereiding, tijdens en na de bevalling. Haar rijke kennis en ervaring komen daarbij goed van pas. Haar rustige, warme uitstraling en daadkracht geven je een gevoel van veiligheid. Dit heeft mij erdoorheen geholpen toen ik het even moeilijk had. Door de goede voorbereiding met Renee was de bevalling een hele mooie ervaring waar ik positief op terug kijk. Heel veel dank hiervoor Renee!

PETRA

Tijdens mijn eerste zwangerschap hebben wij een bevallingscursus bij Renee gevolgd. Deze was toen nog online, ivm corona. Tijdens mijn tweede zwangerschap hebben wij samen nog een privé opfriscursus van een middag gevolgd en ook meerdere (zwangerschaps)massages gehad. Wij vonden beide cursussen heel leuk en interessant. Het was op een interactieve manier gegeven wat het ook leuk en leerzaam maakte en je het beter onthoudt. Ik wilde bij de 1e al thuis bevallen, maar mijn vriend zag dit niet zo zitten. Na de cursus had hij de informatie en het vertrouwen dat we dit wel konden en dit was super fijn, ook tijdens de bevalling. Wij zijn niet voor niks weer terug gegaan naar Renee bij de tweede zwangerschap. Het is gewoon een topper en ze legt alles goed en duidelijk uit en we voelden ons echt gehoord. Een aanrader!!  

STEPHANIE

VEELGESTELDE VRAGEN
Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Ik wil graag ondersteuning van jou, wat kun je voor mij doen?

Ik kan heel veel doen. Ik bied een aantal standaard pakketten aan, zoals het Doula traject of een membership. Maar als dat je niet past, of als je eigenlijk iets anders nodig hebt, dan werk ik graag met jou samen. Maatwerk, it always is. Ik geloof niet in ‘one size, fits all’. Dus neem vooral contact met mij op en dan komen we samen tot een goed traject, dat weet ik zeker!

Jij draait toch ook stuitbaby's?

Ik draai zelf geen stuitbaby. Maar heb wel het beste online consult hiervoor ontwikkeld. Je vindt hier alles over onder het kopje Stuitbaby. Ik help per jaar 150 vrouwen om hun kindje op een veilige en natuurlijke manier te laten draaien. 

Wat is de beste manier om contact op te nemen?

Doe vooral wat fijn voor jou is! Ik ben vaak aan het werk en dan kan ik niet opnemen. Maar zodra ik kan, bel ik jou. Je mag mij bellen, appen, sms-en, mailen of via het contactformulier een berichtje achterlaten. Ik reageer altijd zodra ik kan. Behalve in het weekend & gedurende de avonden. Dan ben ik ook vrij!

Waar ben je gevestigd?

Mijn zwangerschapspraktijk is gevestigd in Amstelhoek. Dat is een klein dorpje, gelegen naast Uithoorn. Mijn praktijk is gevestigd in een oud schoolgebouw. Het is een prachtige plek waar je je direct thuis voelt. Ik woon op een steenworp afstand en prijs mij met het gebouw & de locatie zeer gelukkig:) 

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!