transformational cuppen

laat alles los wat jou
niet meer dient 

In je lijf sla je o.a. trauma’s, stress, afvalstoffen en verklevingen op. Je lijf wordt hierdoor belemmert om te doen, waar het goed in is. Namelijk jou zo optimaal mogelijk laten presteren.

Kies jij voor een Transformational Cupbehandeling dan kies je bewust voor het herstellen van je lichaam. 

Ten onrechte denkt men dat transformational cuppen pijnlijk is. Samen kijken we wat bij jouw lijf past. Ik begeleid je erbij en als het wel pijnlijk is, dan begeleid ik je er doorheen als het nodig is. Maar meestal kun je gewoon genieten en ontspannen. Dus jij geniet terwijl je lijf zichzelf heelt. Wees welkom bij mij!

 

transformational
cuppen

Door te kiezen voor transformational cuppen kies je voor een fitter lijf. Een strak lijf. Een opgeruimd lijf. Een beter lijf. Minder striae. Met de cup trek ik 7 lagen huid vacuüm en alles wat er tussen al die lagen vast zat, zet ik zo in beweging en stroomt weer. Jij verlost je van afvalstoffen, verklevingen, trauma’s, stress, toxines. Zo ontstaat weer ruimte voor doorstroming van fijne energie en rijk zuurstofrijkbloed verwent jouw lijf weer. Bloed is leven. Je lijf kan zichzelf genezen. Je moet alleen je lijf wél ondersteunen. Cuppen is daar een mooi voorbeeld van.

MIGRAINE

Heb jij vaak last van Migraine / chronische hoofdpijn? Met cuppen kun je jezelf hiervan verlossen. Binnen 3 sessies heb jij minder tot geen hoofdpijn meer.

COSMETISCH

Een strakker lijf. Je buik, billen, heupen, dijen, onderarmen… het mag strakker en met minder cellulitis en striae. Cuppen helpt! Ondersteun je lijf met voeding en cup je lijf weer strak!

TRAUMA

Trauma, stress en andere vervelende gebeurtenissen slaan zich op in je lijf. Je hebt het misschien allemaal al mentaal verwerkt maar ergens in je lijf blijft een zwakke plek. Omdat het zich in je lijf heeft genesteld. Cup jezelf vrij en verlos je van de negativiteit.

PIJNLIJKE SPIEREN

Altijd last van die schouders en nek? Van je onderrug? Of juist van pijnlijke benen? Wat je ook ervaart in je lijf, cup jezelf weer fit en flexibel. Je spieren verdienen het om goed te mogen presteren en dat kan alleen als ze goed doorbloed zijn. Met cuppen zorg jij daarvoor.

VOORDELEN VAN TRANSFORMATIONAL CUPPEN

  • Geen uren praten, maar direct resultaat
  • Gegarandeerd verbetering, al na de eerste sessie
  • Je activeeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam
  • Je ontdoet je lijf van alle toxines en afvalstoffen
  • Een fit en gezond lichaam

Na mijn bevalling van mijn tweede kindje ervaarde ik dagelijkse hoofdpijn, klachten in mijn schouders en nek. Eerder ben ik al in contact geweest met Renee, omdat mijn kindje in stuit lag. Na mijn bevalling zag ik dit concept voorbij komen en dacht; waarom niet. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan, zoveel verlichting in mijn lichaam al na de eerste sessie.

BO

Ik zag een instagram post over cuppen bij Renee. Ik vroeg me af of dit misschien de oplossing was tegen mijn jarenlange hoofdpijn. Het was geen knallende hoofdpijn maar wel zodanig dat ik altijd paracetamol bij me had. Onder het mom niet geschoten is altijd mis, maakte ik een afspraak voor een sessie. En wat een verandering. Gelijk merkte ik dat er iets in mij veranderd was. Na de 2de sessie was ik verlost van die hoofdpijn. Nu kom ik elke maand voor een sessie, en wat voelt mij lichaam zich goed. Ik zit veel lekkerder in mijn lijf en kan het iedereen aanraden!

MARIANNE

Al meer dan 20 jaar heb ik na een val van de trap een open wond op mijn onderbeen/ enkel. Al deze jaren bleef de wond open door het opgehoopte vocht in mijn enkel en been. Zwachtelen, behandelingen bij de dermatoloog of steunkousen hielpen tijdelijk. Maar nooit bleef het vocht weg. Nu na 4 cupping behandelingen bij Renee is het vocht al stukken minder! De wond is zich zelfs aan het opvullen en ik heb er alle vertrouwen in dat na nog een paar behandelingen de wond dicht zal gaan en zal blijven. Mijn mobiliteit is nu al stukken beter omdat er geen vocht meer in de weg zit waardoor ik mijn enkel niet makkelijk kon bewegen. Ik merk ook dat mijn hele lijf “aan de slag” is waardoor ik me na elke behandeling beter voel en mijn enkel en been beter te bewegen zijn. Maar ik ook minder last van hoofdpijn en andere pijntjes heb. Ik ben zeg maar met behulp van Renee aan de voorjaarsschoonmaak van mijn lijf begonnen waardoor ik uiteindelijk beweeglijker, gezonder en blijer en vrijer door het leven kan gaan.

ESTHER

VEELGESTELDE VRAGEN

Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Is cuppen pijnlijk?

Dat kan. Maar Jij bepaalt altijd. Ik kijk altijd samen met jou naar wat kan. Wel is het zo, dat het niet liefdevol aaien is. Je zult in de overgave moeten en samen met mij door de pijn heen ademen. Ik heb geleerd: bij pijn moet ik zijn. Daar is juist wat te helen:) 

Ik heb diabetes, kan ik gecupt worden?

Jazeker! Er is geen reden om niet te gecupt te worden. 

Wanneer mag ik niet gecupt worden?

Bij zwangerschap
Als je borstvoeding geeft
Binnen 6 maanden na een operatie op die plek
Trombose (tenzij akkoord van de arts)
Fillers/Botox/Liposuctie (in overleg)

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit doe ik het liefste in overleg met jou. Je kan in 1 sessie klaar zijn of je komt vaker. Ik heb speciale tarieven als je meerdere keren komt cuppen! Neem gerust contact op of boek gewoon je eerste afspraak in en dan spreken we het dan direct door!

ONLINE CUPSESSIE BOEKEN

Laden...

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!