Masterclass

zwanger en bevallen

Vanuit mijn membership geef ik maandelijks een masterclass, ter voorbereiding op de bevalling. Een masterclass die erop gericht is om de zwangere vrouw te ondersteunen, te ontzorgen en haar vol vertrouwen in de geboorte te laten ervaren.

Natuurlijk mag jij óók als niet member naar de masterclasses komen. Graag juist, hoe meer vrouwen, hoe leuker! 

In de masterclass staat elke maand een ander onderwerp centraal. Met al mijn kennis en ervaring al doula, masseuse, zwangerschapsdocent en hypnotherapeut weet ik dat ik jou hiermee help in de voorbereiding van de geboorte. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij de geboorte van jouw kindje. Daarom zijn deze masterclasses een bonus bovenop de zwangerschapscursus. Of misschien ben jij zwanger van je tweede en wil je alleen verdieping op 1 onderwerp. Alles mag, of je ze nu allemaal volgt, of slechts 1 masterclass; Jij bent zo welkom bij mij!

 

masterclasses

Op dit moment ben ik hard bezig met de masterclasses in een andere vorm te geten. Eind augustus zal ik dit helemaal afronden. Daarom staat alleen nog de masterclass massage in september gepland. Hiervoor kun je je opgeven. Wil je een andere masterclass bijwonen? Stuur dan een reactie via het contactformulier. Ik kan je dan meer vertellen hoe je die kunt volgen!

De masterclasses zijn in principe elke eerste maandagavond van de maand. Je kunt de masterclass live meemaken in mijn praktijk in Amstelhoek OF je volgt hem online. Beide mag en kan ook heel goed!
De masterclasses starten om 19.30 uur en duren ongeveer 2 uur. 

DE AANKOMENDE MASTERCLASSES

DAAROM DOE JIJ MEE AAN EEN MASTERCLASS

  • In een kleine setting 
  • inspelend op jouw behoefte
  • goede voorbereiding
  • ruimte voor individuele vragen 
  • ik heb ervaring in deze regio en bekend met do’s and dont’s

Na mijn eerste bevalling waar ik mijn ademhaling niet onder controle kreeg en hierdoor volledig uitgeput raakte keek ik hier tegenop bij mijn 2e bevalling.
Toen las ik op Instagram dat Renee een membership: ‘ontspannen zwanger’ aanbood heb ik geen moment getwijfeld en mij meteen ingeschreven. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik Renee leren kennen wegens de massage en de begeleiding van het draaien van mijn kindje in stuit. De masterclass ademhaling paste erg goed bij mij, ik heb hier veel geleerd en vooral ervaren over ademhalen. Na deze avond ging ik vol vertrouwen naar huis met het gevoel dat het toch goed gaat komen deze keer met het onder controle houden van mijn ademhaling.
Later heb ik ook nog de masterclass hypnobirthing gevolgd. Deze paste een stuk minder goed bij mij maar ook bij deze masterclass heb ik nieuwe dingen geleerd die ik ga meenemen naar mijn 2e bevalling. Ik gun iedere zwangere vrouw de begeleiding van Renee!

JILL

Misschien wel de beste keuze die ik heb gemaakt in mijn zwangerschap! Renee is empathisch, ontzettend gezellig en enorm kundig. Zij heeft mijn blinde paniek om kunnen zetten in vertrouwen door haar coachingsskills en massagekunsten! Ook de groepscursus was heel fijn: nuchter leren om je eigen krachten te benutten rondom de bevalling. Ontzettend dankbaar voor haar begeleiding!

CYNTHIA

Zowel de groepscursus als een massage gehad bij Renee! De groepscursus was heel fijn en gaf mij echt vertrouwen in de bevalling. Wij vrouwen kunnen dit! Tevens ook veel tips meegekregen die ik echt heb meegenomen naar/in mijn bevalling. Ook mijn man vond het erg leerzaam! Daarna nog heerlijk genoten van een massage, dit moet elke vrouw zich gunnen! Inmiddels drie weken geleden bevallen van mijn dochter en over een paar weken zal deze mama zeker weer langskomen voor een postpartum massage!

MARIËLLE

Tijdens mijn eerste zwangerschap hebben wij een bevallingscursus bij Renee gevolgd. Deze was toen nog online, ivm corona. Tijdens mijn tweede zwangerschap hebben wij samen nog een privé opfriscursus van een middag gevolgd en ook meerdere (zwangerschaps)massages gehad. Wij vonden beide cursussen heel leuk en interessant. Het was op een interactieve manier gegeven wat het ook leuk en leerzaam maakte en je het beter onthoudt. Ik wilde bij de 1e al thuis bevallen, maar mijn vriend zag dit niet zo zitten. Na de cursus had hij de informatie en het vertrouwen dat we dit wel konden en dit was super fijn, ook tijdens de bevalling. Wij zijn niet voor niks weer terug gegaan naar Renee bij de tweede zwangerschap. Het is gewoon een topper en ze legt alles goed en duidelijk uit en we voelden ons echt gehoord. Een aanrader!!

STEPHANIE

VEELGESTELDE VRAGEN

Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Wat kost een masterclass?

Als member is een masterclass gratis. Als niet member betaal je € 59,00. 

Tot wanneer kan ik mezelf opgeven voor een masterclass?

Tot en met de dag van de masterclass!

Wat als ik ben bevallen voordat de masterclass is geweest?

Dan krijg jij je geld terug!

Ik wil meedoen, hoe meld ik mij aan?

Je kunt je hier aanmelden!

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!