zwangerschaps
massage
de ronde venen

Mijn praktijk is gevestigd in Amstelhoek: een pittoresk klein dorpje in gemeente De Ronde Venen. In mijn warme, prachtige en rustige praktijk ben jij zo enorm welkom voor een zwangerschapsmassage. Als enige in de omgeving beschik ik over een zwangerschapsmassagetafel met een speciale uitsparing voor buik & borsten waardoor je als zwangere weer heerlijk op je buik kunt liggen. Dat alleen al is een reden voor een zwangerschapsmassage, toch? 

 

WAARMEE KAN IK JOU HELPEN?

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschapsmassage van 30, 60 of 90 minuten. In een prachtig historisch pand, vlakbij Uithoorn & Aalsmeer ben je welkom voor een goede zwangerschapsmassage.

DUO-MASSAGE

Samen met je partner, zus, moeder, vriendin OF met je zwangere vriendin! Ik beschik namelijk over 2 speciale zwangerschapsmassagetafels!

CADEAUBON

Een cadeaubon, te leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Dit is het leukste cadeau voor bij een babyshower, een genderreveal of voor een verjaardag.

POST-NATALE MASSAGE

Een post-natale massage van 30, 60 of 90 minuten. Jouw lijf moet na de zwangerschap en bevalling weer herstellen. Je ondersteunt jouw lijf bij uitstek door een fijne massage!.

VOORDELEN VAN EEN MASSAGE

  • Het stimuleert een betere nachtrust
  • Vermindert lage rugpijn
  • Vermindert zwelling in handen, enkels en voeten
  • Vermindert stress en spanning
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Verbetert de opname van zuurstof in het bloed

Misschien wel de beste keuze die ik heb gemaakt in mijn zwangerschap door te kiezen voor regelmatige zwangerschapsmassages! Renee is empathisch, ontzettend gezellig en enorm kundig. Zij heeft mijn blinde paniek om kunnen zetten in vertrouwen door haar coachingsskills en massagekunsten! 

CYNTHIA

Ik ben mijn gehele zwangerschap elke 3/4 weken bij Renee geweest voor een massage.
Ik had er niet alleen lichamelijk wat aan, maar ook om te sparren over alles wat er bij komt kijken om een kind te dragen was heel fijn.
Je moet het jezelf ook gunnen, het draagt zo bij aan ontspanning!
Kortom, boek gewoon elke paar weken een afspraak zodat je het allemaal soepel houdt.
Ik heb er heel veel baat bij gehad!

PATTY

Na de eendaagse bevalcursus heerlijk genoten van een massage, dit moet elke vrouw zich gunnen! Inmiddels drie weken geleden bevallen van mijn dochter en over een paar weken zal deze mama zeker weer langskomen voor een postpartum massage!

MARIËLLE

WIE ZIJN WIJ
JACQUELINE

JACQUELINE

DUO-PARTNER

Jacqueline werkt sinds 2018 samen met Renee. De samenwerking bevalt zo goed, dat zij ook de praktijkruimte samen delen. Jacqueline is daarnaast (sport) masseuse, stoel-masseuse en schoonheids-specialiste.

RENEE

RENEE

EIGENARESSE

Renee is de eigenaar van de praktijk. Zij masseert al meer dan 6 jaar. Inmiddels heeft zij meer dan 2000 vrouwen gemasseerd. De massages zijn helpend, ontspannend en vermindert pijnlijke spieren. 

KIM

KIM

ROTS IN DE BRANDING

Kim vervangt ons tijdens ziekte en vakantie. En daarnaast springt zij in als het te druk is. Kim is ook gediplomeerd masseuse en heeft daarnaast haar eigen schoonheidssalon.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE OMGEVING UITHOORN

Amstelhoek is heel centraal gelegen. Mijn praktijk voor zwangerschapsmassage is voor elke zwangere vrouw uit Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, de Ronde Venen, Ter Aar, Hoofddorp, Nieuwveen en Nieuwkoop bereikbaar. Je parkeert bij mij gratis voor de deur én mijn praktijk is gelegen op de begane grond. Best fijn, toch?

Doordat wij alle 3 ons hebben gespecialiseerd in zwangerschapsmassages, weten wij exact wat wij wel en niet mogen masseren. In theorie kun je namelijk met een zwangerschapsmassage een bevalling laten starten.

Wil jij dus de natuur een handje helpen en ben je over de 40 weken zwanger? Dan zullen wij deze drukpunten natuurlijk wel stimuleren. Je zult niet de eerste zijn waarbij de bevalling is ingezet na een bezoekje aan onze praktijk voor zwangerschapsmassage.

Het unieke aan onze praktijk is dat wij 5 dagen in de week en 4 avonden plek hebben voor een zwangerschapsmassage. Naast dat je dus op je buik kunt liggen door de speciale tafel met uitsparing voor je buik en borsten, word je alleen maar gemasseerd door profesionele masseuses. Ben je op zoek naar een zwangerschapsmassage en kom je uit de omgeving Aalsmeer, Uithoorn of Mijdrecht? Kom het dan snel proberen. Jij bent welkom bij ons!

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Hoe koop ik een cadeaubon?
Via het contactformulier onderop kun je een aanvraag indienen voor een cadeaubon. Je kunt de bon ophalen in Amstelhoek of ik verstuur de bon (€2,50). Zet je in het contactformulier ook voor wie de bon is en van wie ze de bon krijgt?
Hoe boek ik een DUO massage?
Een DUO massage kun je niet online boeken. Je kunt gebruik maken van het contactformulier of stuur mij even een appje. Dan zoeken we samen naar een goed tijdstip!
Contra indicties zwangerschap
Je mag niet gemasseerd worden als:

– je minder dan 12 weken zanger bent

– je korter dan 4 weken geleden vaginaal bent bevallen of korter dan 6 weken geleden een keizersnede hebt gehad

Hoeveel kost een zwangerschapsmassage?

Je vindt alle actuele tarieven hier

ONLINE ZWANGERSCHAPSMASSAGE BOEKEN

Laden...

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!