stoppen

met roken

met hypnose

 

 

Roken. Jij doet het waarschijnlijk al jaren. Je bent ook al diverse keren gestopt. De ene keer duurde het wat langer, dan de de andere keer. Geen enkele poging was succesvol. Je rookt immers weer, toch?

Ik ken de verhalen. Ik weet hoe lastig het is. Maar ik weet ook, dat er eigenlijk maar 1 of 2 sigaretjes echt lekker zijn. Of, hoe idioot ook, geen enkele…

Jij rookt uit gewoonte. Omdat je anders bang bent dat je niet naar het toilet kan, omdat je denkt dat je er rust van krijgt, betere focus. Ondanks de verzoeken van je omgeving en je eigen verlangen, rook jij nog steeds.

De oplossing is simpel. Jouw probleem is echt oplosbaar. Zet een stop door oude gewoontes, oude overtuigingen, oude patronen. Kies voor stoppen met roken door hypnose: herprogrammeer jezelf naar de nieuwe jij en word in 1 sessie (!) een echte niet roker!

succesvol stoppen met roken
in uithoorn

Sinds 2019 help ik mensen met succes om te stoppen met roken. In 1 sessie ben jij een échte niet-roker. Welke behandeling helpt echt om te stoppen met roken? Dat is hypnose, 100%. Het is géén therapie, je hebt slechts 1 sessie nodig om te stoppen met roken óf om te stoppen met vapen. 

groepsessie of individueel stoppen met roken

Jij kunt op 2 manieren stoppen met roken. Jij kiest zelf wat bij jou past. Kies je voor een 1 op 1 bij mij óf kies jij voor de groepssessie? Qua slagingspercentage is er geen verschil, het is net wat er beter bij jou past. 

VOORDELEN 1 OP 1 SESSIE

Alle aandacht voor jouw verslaving en oude patronen

Afspraak in overleg (weinig avondplek)

In 1 sessie gestopt met roken

Tweede sessie voor éxtra nazorg

Inclusief whats-app support

Inclusief ondersteunende audio

Investering € 375,00

VOORDELEN GROEPSESSIE

In groepsverband aandacht voor jullie verslaving

6x per jaar een nieuwe groepssessie (avond)

In 1 sessie gestopt met roken

Tweede sessie voor éxtra nazorg

Inclusief whats-app support

Inclusief ondersteunende audio

Investering € 150,00

succesvol stoppen met roken door hypnose

Jij rookt al jarenlang, sigaretten of vapen. Je bent verslaafd aan nicotine. Je wilt graag stoppen met deze verslaving, maar dit lukt jou niet zelf. Dat is logisch want jouw rookverslaving is een vaste programmering van jouw brein. Idioot natuurlijk, want roken is ongezond en niet nodig maar vertel dat maar eens aan jouw brein. Bewust kun je het wel beredeneren, maar stoppen met jouw rookverslaving lijkt onmogelijk. Anders was het simpelweg al gelukt, toch? Daarom maak ik 
gebruik van jouw onbewuste mind. Die is mega krachtig, creatief en sterk. En in jouw onbewuste brein liggen al jouw programmeringen opgesloten. Op die plek hebben we dus de rookverslaving te stoppen. En dat doen we in hypnose. Dat klinkt voor sommige eng, maar geloof mij: het is zo tof en leuk dat je na onze sessie uitkijkt naar de volgende sessie!

Tijdens de (groep) sessie test ik of jouw onbewuste ‘aan staat’ zodat stoppen met roken voor jou ook makkelijk zal zijn.  Je zult verwonderd en verbaasd zijn hoe makkelijk dat gaat en tot wat jouw onbewuste in staat is. 

Natuurlijk hebben we het ook over de gezondheidsvoordelen die jij jezelf gunt nu je gestopt bent met roken. Maar niet te lang, want die ken jij als roker wel. Jij weet precies wat het je oplevert als je niet meer rookt. Verder hebben we het vooral over jouw onbewuste, de (oude) programmering en hoeveel invloed jij daar op uit kunt oefenen. Goed om te zeggen dat in de 1 op 1 sessie ik heel veel aandacht voor jouw verslaving kan hebben, op welke momenten het lastig is voor je en ik kan inspelen op jouw persoonlijke situatie. Dat kan (logischerwijs) tijdens de groepssessie minder uitgebreid. 

Ik zorg zowel tijdens de groepssessie als de 1 op 1 sessie voor een veilige setting en ik geef je sowieso ruimte om vooraf zaken individueel met mij te delen. Niets is mij te gek en bij mij zijn jouw gedachtes welkom & safe. 

Trouwens: Ik beloof jou niet dat je nóóit geen verleiding meer zult hebben. Ik beloof je wel dat je minimaal tot geen afkickverschijnselen hebt en dat het niet roken jou verbazend wekkend goed af gaat. Anders dan al jouw eerdere (gefaalde) stoppogingen zul je merken dat het stoppen makkelijker is en sommige deelnemers hebben geen enkele behoefte meer naar nicotine! 

HYPNOSE UITHOORN AFVALLEN

WAT ZEGGEN OUD-ROKERS OVER HUN DEELNAME?

gestopt met roken
stoppen met roken
stoppen met roken sessie
stoppen met vapen
stoppen met roken

de volgende groepssessies zijn gepland op:

stoppen met roken
roken stoppen succes
stoppen met roken doe je hier

MET DE KRACHT VAN HYPNOSE TRANSFORMEER JIJ NAAR EEN NIET-ROKER, DAT WERKT ECHT!

HYPNOSE MET AFVALLEN
VIRTUELE MAAGBAND AFVALLEN
HYPNOSE MAAGBAND PLAATSEN
VEELGESTELDE VRAGEN
Is hypnose veilig?
Het is volledig veilig. Jij bepaalt altijd. Ik leid je alleen maar. Wil je iets niet, dan gebeurt het ook niet. Zo simpel is het. We leren jouw onbewuste opnieuw aan wat ‘gezond’ gedrag is. En dat is eigenlijk alleen maar leuk!
Kan hypnose mislukken?
Nee. Maar ja, jij moet wel willen. Je kunt tenslotte ook niet een auto starten als je de motor niet aanzet. Zolang jij niet wilt, hoef je ook niet te komen. Dat is tenslotte zonde van onze tijd.
Is het met een groep net zo effectief als individueel?

Ja, jazeker. Dat kan ik inmiddels na alle groepen wel zeggen! Maar: als jij je niet prettig voelt in een groep, dan kies je natuurlijk voor een individueel traject.Mocht je er tijdens de eerste sessie achterkomen dat je het in de groep toch minder fijn vond, dan kun je de tweede afspraak met mij inidividueel inplannen. Leidend is wel mijn agenda. Je betaalt dan het verschil tussen het tarief van de groep en een individuele sessie bij.

Wat als ik ziek of verhinderd ben als er een sessie gepland is?

Ik start meerdere keren per jaar een groepstraject. Als jij een keer verhinderd bent, mag je die sessie in een andere groep inhalen. Kan je dan ook niet, dan houdt het helaas op. Je kunt wel altijd kiezen om de sessie alsnog 1 op 1 met mij te doen, dan hoef je alleen het verschil bij te betalen tussen een 1 op 1 sessie en de groepssessie. 

Waarom zijn er 2 sessies als je met 1 sessie al gestopt ben met roken?

Goede vraag! Ik geef altijd 2 sessies omdat ik dan nazorg kan leveren. Als jij het toch nog lastig heb gehad dan zorgen we met de tweede sessie dat ook dat gedeelte is opgelost. Ik heb nog niet meegemaakt dat iemand bleef roken na de eerste sessie en iedereen komt graag voor de tweede. Alle restantjes en oude overtuigingen van het roken ruimen we in die tweede sessie helemaal op. 

Wat garandeer jij qua resultaat?

Ik grandeer jou dat op jouw onbewuste brein een stopbord wordt geplaatst op het oude vertrouwde rokerspaadje. Hierdoor heb jij minder of zelfs geen behoefte. Waarschijnlijk ervaar je geen afkickverschijnselen. Maar: ik heb geen toverstafje.  Je zult het óók zelf moeten doen, waarbij ik je tips and trics heb gegeven om door die momenten heen te komen, mocht je toch wel behoefte voelen. Dan is het een kwestie van nadenken en bewust de beslissing nemen om niet te roken. Alle deelnemers zeggen dat het niet eerder zo makkelijk was om te stoppen!

Lever jij nazorg?

Ik ben goed te bereiken via whats-app. Als jij het lastig hebt en je hebt mij echt nodig, mag je mij altijd contacten. Ik hou zelf ook altijd de eerste paar dagen contact met jou via whats-app om te horen hoe het gaat. Blijkt dat het roken voor jou een methode was om oude pijn uit je verleden te maskeren, dan ben je altijd welkom om in een andere sessie die pijn aan te kijken en op te lossen.

LEUK KENNIS TE MAKEN!

Renee Verhoek

Ik ben Renee Verhoek. Sinds 2018 ben ik gediplomeerd hypnotherapeut. Sindsdien werk ik met veel plezier en passie met Hypnose.
Ik vind het fantastisch om dit werk te mogen doen, omdat ik weet hoeveel impact het heeft op jou. Iedereen verdient een gelukkig leven, zonder verslaving of continue strijd.
Ik word blij als jij écht merkt dat je dingen blijvend anders doet, dan voorheen. Zonder moeite. Dan ben ik op mijn gelukkigst!

OPGEVEN VOOR EEN 1 OP 1 SESSIE OF NOG VRAGEN?

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!