stuitbaby
vind hier

alle kennis

 

 

Welkom lieve jij! Jij hebt een baby die in stuit of dwars ligt. Hier vind je alle informatie die jij nodig hebt.

Je leert hier van de ervaringen van andere moeders. Ook kun jij hier het perfecte consult aanschaffen om je kindje veilig te laten draaien, maar ook alle informatie vinden over een versie, vaginale stuitbevalling of keizersnede. 

Een zwangerschap is al enerverend genoeg. Laat de ligging van je kindje je geen extra spanning geven. Ik wens je een ontspannen zwangerschap, flip that baby upside down!

 

consulten

bezoekers website

ontevreden klanten

gedraaide baby's

hI, LIEVE JIJ!

Jouw kindje die veilig en warm in je buik groeit, ligt niet met het hoofdje naar beneden. Wat doet dat met jou? Misschien maak je je zorgen, ben je teleurgesteld of zelfs angstig. Of je het nou pas hebt gehoord of al een tijdje weet dat je kindje in stuit ligt: this is your place to be. 

ZELF DRAAIEN

Een zwangerschap en bevalling is al spannend en enerverend genoeg. Laat de ligging van je baby jou geen extra zorgen opleveren. Jij kunt er zelf voor zorgen dat je kindje draait. Leer hier hoe jij dat doet!

ERVARINGSVERHALEN

Lees hier ervaringsverhalen van moeders. Welke keuze maakte zij en hoe beviel die? Je vindt de meest uiteenlopende verhalen, in de hoop dat ze jou inspireren en kracht geven om een goede keuze te maken.

KENNISPLATFORM

Het online kennisplatform voor stuitliggingen. Je leest hier alles over versies, keizersnedes en vaginale stuitbevalling.

PARTNERSCHAP

Wil jij samen met mij zorgen dat elke vrouw leert welke keuzes ze kan maken? Dat ze zelf in staat is om haar kindje te laten draaien of een versie te laten slagen? Word mijn partner en help elke vrouw met een stuitbaby!

HET UPSIDE DOWN BABY CONSULT

 • 1 volledig compleet pakket
 • 3 veilige en makkelijke oefeningen, voor iedereen geschikt
 • 7 moxasticks om met moxa-therapie je stuitbaby te laten draaien
 • 3 geleide meditaties, waarvan 1 om jouw kindje te draaien
 • Na aankoop direct aan de slag
 • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag de moxa sticks verzonden
 • Alle video’s in Nederlands gesproken en ondertiteld
 • Onbeperkt toegang tot de video’s
 • Elke oefening ook duidelijk beschreven
 • Aanbevolen door experts
 • Niet tevreden, geld terug

mijn missie

Als Doula ervaarde ik dat stuitgeboortes vaak de meeste stress en zorgen opleveren. Elke vrouw bevalt in haar eigen tempo, maar bij een stuitgeboorte moet het kindje binnen een bepaalde tijdsdruk geboren worden, anders volgt alsnog een keizersnede.

Ik zag met eigen ogen hoeveel stress en zorgen dat de aanstaande moeder opleverde. Zowel voor als tijdens de geboorte. Ik besloot dat dat anders moest en volgde diverse trainingen en heb mij gespecialiseerd in stuitkindjes.

Sinds 2016 geef ik stuitconsulten bij vrouwen thuis. Hiermee lukt het om 80% van de stuitkindjes te draaien en gaan de versies een stuk soepeler!

Renee Verhoek

100% garantie

Ik heb mijn thuisconsult omgezet in een online consult omdat ik wil dat elke vrouw in Nederland haar kindje kan draaien. Uitgangspunt bij het maken van het consult was het idee dat jij het gevoel hebt dat ik bij je aan de keukentafel zit. En dat is gelukt, zelfs zo goed, dat ik oprecht zeg: Ik sta 100% achter de kwaliteit van mijn consult.

Het consult is door een professionele videograaf gefilmd, het geluid is perfect en elke oefening is voorzien van ondertiteling. Daarom geef ik 100% kwaliteitsgarantie. Als jij ontevreden bent over de kwaliteit van het consult, dan krijg je je geld terug.

Het Upside Down Baby consult geeft geen garantie dat je stuitkindje draait. Hetgeeft jou de unieke tools om de ruimte te maken in je lijf, waardoor je kindje kan gaan draaien. Ik kan helaas niets garanderen. Bij 80% van de moeders die gestart zijn tussen 32 & 34 weken zwangerschap is de baby gedraaid.

De eerste bevalling was geëindigd in een secundaire keizersnede, dus bij de tweede bevalling mocht ik kiezen voor een vaginale bevalling of een geplande keizersnede. Dat vond ik een vreselijk moeilijke keuze, want er zijn goede argumenten voor beide opties.
Maar toen de keuze voor een vaginale bevalling duidelijk was, bleek de baby in stuit te liggen! Met een stuitligging zou het wat mij betreft alsnog een geplande keizersnede zijn geworden. Maar daar kon Renee mij mee helpen, met haar Upside Down Baby stuitconsult en kennis. Gelukkig draaide de baby ruim op tijd (geen versie nodig gehad) en was het All Systems Go voor een vaginale bevalling.

MICHÈLE

In de zwangerschap van mijn derde kindje hebben de stuit en ontspanningshypnoses me enorm geholpen om in slaap te vallen en minder te piekeren over de stuitligging. Door er bewust mee bezig kwam er vertrouwen dat ik er zelf mee aan de slag kon.

Elke avond luisterde ik naar de hypnose. Het gaf me kracht en focus om te blijven geloven dat mijn baby zelf de draai kon maken want dat kon hij ook. Ivm mijn derde zwangerschap was er meer ruimte en ging de baby van dwars naar stuit, naar hoofd en weer terug.

De oefeningen zijn fijn om meer ruimte te creëren in het bekken om de baby de uitnodiging te geven zelf de draai te maken. De video’s zijn duidelijk en professioneel opgenomen. Ik kan het iedereen aanraden om met moxa aan de slag te gaan. Happy head down baby vibes voor alle mama’s waarvan de baby in stuit ligt.

ANNELIES

Door het volgen van het consult van Upside Down Baby kan jouw kindje draaien. En creëer jij ruimte in je bekken. Daardoor kan ik met nog meer succes, straks een versie verrichten als je kindje niet gedraaid is. 

CLAIRE - VERLOSKUNDIGE & VERSIEKUNDIGE (DRAAIT DE BABY MET EEN VERSIE)

Toen ons tweede kindje weer in stuit lag, wilde ik er alles aan doen om hem te laten draaien. Dat lukte door Upside Down Baby. De oefeningen zijn duidelijk en het is makkelijk thuis te doen. Ons kindje is binnen een week gedraaid!

SHANNON

Ik was 34 weken en kwam erachter dat mijn zoontje in stuit lag. Als hij niet zou draaien voor 36 weken kreeg ik een versie en daarna een keizersnede. Tot mijn grote verrassing bleek mijn zoontje snel gedraaid nadat ik startte met de oefeningen! Renee is enorm behulpzaam en deskundig.

MYRNA

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!