De beste Hypnose in Noord-Holland

hypnose

laat alles los wat jou
niet meer dient 

Hypnose. De meeste mensen vinden het eng klinken. Zijn bang om de controle te verliezen. Of angstig dat ik hen in een kip kan veranderen. 

Hypnose is alles behalve dat. Als ik je in hypnose breng, doen we dat samen. Ik zal je altijd vragen of je wel in hypnose wil. En dat wil jij wel, want in hypnose kunnen we werken aan je overtuigingen, patronen, belemmeringen die in je onbewuste liggen opgeslagen. Als je het met je bewuste kon aanpakken, had je het immers wel zelf veranderd, toch?

Ik heb nog nooit iemand in een kip veranderd. Ik weet ook zeker dat je meteen je ogen zou openen en zou zeggen: Hey Renee, dat wil ik niet. Ik kan namelijk niets als jij dat niet wilt. Ik kan wel heel veel als jij wel wil. Stoppen met; roken, snoepen, snel boos worden, slecht slapen, weinig energie hebben, trauma’s. Het is supernel, mega effectief en meestal met 3 sessies gedaan.

 

hypnose

Wist jij dat je alles wat je maar voor 5% bewust doet? Dat je dus 95% onbewust handelt. Wat je zegt, wat je doet. Hoe je denkt en hoe je reageert. Het is allemaal opgeslagen in je onbewuste mind. En met je onbewuste kom je in contact als je in hypnose bent. Super makkelijk, veilig en snel veranderen? Sinds 2018 werk ik als Hypnotherapeut en ik ben opgeleid door Edwin Selij. Sindsdien heb ik heel veel mensen mogen helpen. Dus; laat mij het werk maar doen, jij hoeft alleen maar je best te doen!

STOPPEN MET ROKEN

Verslaafd aan Roken? Altijd die eeuwige stress over hoeveel sigaretjes je nog hebt, of je nu nog een peukkie doet of dat je het wel redt, of je wel of niet buiten even kan gaan roken.. Wil JIJ er ECHT mee stoppen? In 1 sessie ben jij er vanaf.

AFVALLEN

Je hebt elk dieet al geprobeerd maar afvallen lukt niet. Je overweegt misschien wel een echte maagband te nemen, zo zitten die kilo’s jou in de weg. Of wil je alleen af van die ene hardnekkige eet verslaving? In enkele sessies ben jij verlost van de kilo’s!

TRAUMA

Jij hebt iets vreselijks meegemaakt. Wist je dat jouw lijf jou ten alle tijde wil beschermen tegen nóg een keer trauma? Daarom werkt jouw onbewuste je, hoe onlogisch het ook is, een beetje tegen en hou je dat trauma in stand. In hypnose lossen we het trauma op. Niet door er uren over te praten, maar door het te transformeren. Na 3 sessies ben jij traumavrij.

GEZONDHEID

Jij doet iets waar je last van hebt. Misschien ben je onzeker. Te snel boos. Presteer je onvoldoende. Heb je angst om voor groepen te spreken. Of misschien twijfel je enorm over een belangrijke keuze. In hypnose lossen we het allemaal op. Krijg je inzichten en antwoorden. En dat soms al in maar 1 sessie!

VOORDELEN VAN HYPNOSE

  • Geen uren praten, maar direct resultaat
  • Gegarandeerd verbetering, al na de eerste sessie
  • We werken direct op de bron, zonder enige vorm van maskers
  • Je hebt je nog nooit zo ontspannen gevoeld
  • Jij bepaalt zelf wat er gebeurt

Sinds oktober kom ik bij Renee Verhoek in de praktijk. Wat me in 50 jaar niet gelukt is is me bij Renee in 4 maanden gelukt. Middels hypnose ben ik (inmiddels) 13 kilo kwijt. En het heeft me (bijna) geen moeite gekost. Er is echt iets veranderd. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik op dieet was. Ik denk anders, ik maak keuzes zonder het gevoel te hebben dat ik dingen niet mag. Dat geeft zoveel rust. Toen ik begon met dit traject was ik best sceptisch. Dit was al na de eerste keer helemaal weg. Ik ben zeer tevreden over deze behandeling. Omdat je alles mag eten (wel met mate, maar dat gaat bijna vanzelf) heb je ook niet het idee dat je op dieet bent en dat je hier ook weer een keer mee gaat stoppen.

JACQUELINE

Sceptisch was ik, toen een vriendin Renee aanbeveelde. Ik had overgewicht, een druk hoofd en hele vervelende benen. Als ik in de auto stapte, moest ik altijd mijn linkerbeen helpen om naar binnen te komen. Onder het  mom van ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’ heb ik een afspraak gemaakt. De intake; wat een lieve vrouw, zo positief en ze straalt veel rust uit. Hypnose, zo sceptisch als ik was, Renee begeleid je er helemaal doorheen. Ze wil alleen maar praten met je onderbewuste en ik mocht niet helpen met een vinger bewegen. Nou dacht ik, dat doe ik ook echt niet. Maar geloof mij, mijn vinger bewoog elke sessie en ik deed écht niets!
Na de eerste sessie stapte ik mijn auto thuis uit en ineens besefte ik mij, HUH ik ben uitgestapt zonder mijn been te helpen: HOE DAN, want dit kon ik al jaren niet meer! ik luister nog steeds de audio af als ik onrustig ben in mijn hoofd en het helpt altijd direct, ik hoor het einde van de audio niet eens, ik slaap al heel snel in.

Renee, je bent een topper en mensen, bij twijfel: gewoon DOEN!

SARINA

Toen een vriendin aan mij vroeg of ik wel eens gehoord had van een Virtuele Maagband zei ik gelijk ja en ik wist, dat wil ik ook. Ze vertelde dat haar nicht dat deed én dat zij het ook ging doen. De eerste keer had ik met Renee contact via zoom en meteen had ik een vertrouwd gevoel bij Renee. Ze vertelde hoe de Virtuele Maagband werkt en waarom het zo succesvol is. De eerste keer onder hypnose vond ik spannend maar het ging goed. Ik kreeg een meditatie/peptalk fragment via de app die ik 1 keer per dag moest luisteren. Vol goede moed ben ik begonnen en ik voelde me gelijk energiek én het eten van een klein bordje werkte ook super. Ik fietste, wandelde en voelde me super en de kilo’s vlogen eraf. Ik ben in 4 maanden tijd 18 kilo afgevallen zonder honger. Ik vond de sessies erg prettig en nog steeds luister ik iedere dag het bandje met de peptalk van Renee.

RIA

VEELGESTELDE VRAGEN

Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Kan ik de controle kwijtraken?

Nee. Jij bepaalt altijd. Ik leid je alleen maar. Wil je iets niet, dan gebeurt het ook niet. Zo simpel is het. We leren jouw onbewuste opnieuw aan wat ‘gezond’ gedrag is. En dat is eigenlijk alleen maar leuk!

Kan hypnose mislukken?

Nee. Maar ja, jij moet wel willen. Je kunt tenslotte ook niet een auto starten als je de motor niet aanzet. Zolang jij niet wilt, hoef je ook niet te komen. Dat is tenslotte zonde van onze tijd. 

Hoeveel kilo val ik af als ik een virtuele maagband heb?

Dat verschilt per persoon. Sommige vallen 5 kilo af en sommige vallen 25 kilo af. Wat past bij jou? Wat is jouw meest ideale gewicht? Uiteindelijk gaat het erom dat je een fijn en leuk leven hebt, zonder elke keer te moeten denken wat je wel en niet kunt eten. Met de virtuele maagband ontwikkel je nieuwe patronen en nieuwe overtuigingen die ervoor zorgen dat eten gewoon leuk is en niet frustrerend. En je zult minder trek en honger hebben, waardoor je afvalt.

Hoe kan ik boeken?

Ik wil de hypnose afspraken niet online boeken. Omdat ik namelijk echt de tijd wil hebben als het nodig is. Daarom maken we samen een afspraak. Als je me belt, appt, mailt of het contactformulier invult, maken we snel onze eerste afspraak!

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!