ontspannen zwanger

membership

Ontspannen zwanger zijn. Ik gun het elke vrouw. Een zwangerschap is een mooie reis, die voor elke vrouw uniek is. Voor elke vrouw is de reis en haar behoefte anders. En ontspannen zwanger is niet voor elke vrouw vanzelfsprekend. Mijn membership is dan ook ontstaan omdat ik ook jou tijdens de zwangerschap ontspanning gun. 

Het membership; massages, coachcalls, maandelijkse masterclasses, het ontbreekt je aan niets tijdens je zwangerschap. Jij wordt volledig ontzorgd, alles met doel om jou te laten ontspannen en te genieten terwijl er in jou een kleintje groeit!

Als je ontspannen zwanger bent, vertrouwen hebt en uitkijkt naar de geboorte, begin je goed aan het moederschap. Daarom geef ik jou tijdens het membership alles wat jij nodig hebt. Alles, zodat jij ontspannen zwanger bent. Jij bent zo welkom bij mij!

 

ONTSPANNEN ZWANGER

Jij verdient een ontspannen zwangerschap. Elke (zwangere) vrouw is wel eens onzeker. Of heeft angst, zorgen. Heeft vragen, maar geen antwoorden. Kent misschien wel (negatieve) verhalen van andere vrouwen. Daarom is er 1 plek tijdens de zwangerschap waar jij altijd terecht kunt. En dat is hier.

MASSAGE

Jij geniet elke maand van een zwangerschapsmassage. Een uur lang kun jij alles loslaten. Door maandelijks een massage te krijgen, ondersteun je je lijf optimaal.

COACH CALLS

Je mag elke 2 weken met mij bellen om alles te bespreken over de zwangerschap, geboorte, kraamtijd… Plan zelf je afspraak in en gun jezelf een coachcall met een geboorteprofessional!

MASTERCLASSES

Elke maand organiseer ik een online/live informatiesessie. Geboorteplan, ademhalen, hypnobirthing, borstvoeding, en je partner leert masseren! Daarnaast doen jullie mee met de zwangerschapscursus.

EXTRA'S

En jij krijgt korting op echt heel veel! Bijvoorbeeld voor het huren van een bevallingsbad of een tens. Of voor een hypnose sessie. Vitamientjes van Vitakruid. Of voor een behandeling bij een collega van mij: schoonheidsspecialist of een orthomoleculaire therapeut. Alles zodat jij ontspannen zwanger bent!

DE AANKOMENDE 5 MASTERCLASSES

DAAROM WORD JIJ EEN MEMBER

  • maandelijks een massage van een uur
  • Elke 2 weken een videocall
  • maandelijks een online kennissessie
  • Altijd een sparringspartner voor al jouw vragen omtrent je zwangerschaP
  • JE BENT LID VAN EEN ZWANGERSCHAPSCOMMUNITY

Misschien wel de beste keuze die ik heb gemaakt in mijn zwangerschap! Renee is empathisch, ontzettend gezellig en enorm kundig. Zij heeft mijn blinde paniek om kunnen zetten in vertrouwen door haar coachingsskills en massagekunsten! Ook de groepscursus was heel fijn: nuchter leren om je eigen krachten te benutten rondom de bevalling. Ontzettend dankbaar voor haar begeleiding!

CYNTHIA

Na mijn eerste bevalling waar ik mijn ademhaling niet onder controle kreeg en hierdoor volledig uitgeput raakte keek ik hier tegenop bij mijn 2e bevalling.
Toen las ik op Instagram dat Renee een membership: ‘ontspannen zwanger’ aanbood heb ik geen moment getwijfeld en mij meteen ingeschreven. 

De masterclass ademhaling paste erg goed bij mij, ik heb hier veel geleerd en vooral ervaren over ademhalen. Na deze avond ging ik vol vertrouwen naar huis met het gevoel dat het toch goed gaat komen deze keer met het onder controle houden van mijn ademhaling.
Later heb ik ook nog de masterclass hypnobirthing gevolgd. Deze paste een stuk minder goed bij mij maar ook bij deze masterclass heb ik nieuwe dingen geleerd die ik ga meenemen naar mijn 2e bevalling. Ik gun iedere zwangere vrouw de begeleiding van Renee!

JILL

Zowel de groepscursus als een massage gehad bij Renee! De groepscursus was heel fijn en gaf mij echt vertrouwen in de bevalling. Wij vrouwen kunnen dit! Tevens ook veel tips meegekregen die ik echt heb meegenomen naar/in mijn bevalling. Ook mijn man vond het erg leerzaam! Daarna nog heerlijk genoten van een massage, dit moet elke vrouw zich gunnen! Inmiddels drie weken geleden bevallen van mijn dochter en over een paar weken zal deze mama zeker weer langskomen voor een postpartum massage!

MARIËLLE

Tijdens mijn eerste zwangerschap hebben wij een bevallingscursus bij Renee gevolgd. Deze was toen nog online, ivm corona. Tijdens mijn tweede zwangerschap hebben wij samen nog een privé opfriscursus van een middag gevolgd en ook meerdere (zwangerschaps)massages gehad. Wij vonden beide cursussen heel leuk en interessant. Het was op een interactieve manier gegeven wat het ook leuk en leerzaam maakte en je het beter onthoudt. Ik wilde bij de 1e al thuis bevallen, maar mijn vriend zag dit niet zo zitten. Na de cursus had hij de informatie en het vertrouwen dat we dit wel konden en dit was super fijn, ook tijdens de bevalling. Wij zijn niet voor niks weer terug gegaan naar Renee bij de tweede zwangerschap. Het is gewoon een topper en ze legt alles goed en duidelijk uit en we voelden ons echt gehoord. Een aanrader!!

STEPHANIE

WANNEER KIES JE VOOR HET MEMBERSHIP?

Ik ben met het membership begonnen omdat ik in mijn praktijk merk dat er zoveel vrouwen onzekerheden hebben maar deze niet goed met een professional kunnen bespreken. Omdat je in het ziekenhuis je zwangerschap doorloopt en telkens een ander gezicht ziet bijvoorbeeld. Of misschien zelfs wel elke keer een ander antwoord krijgt. Of omdat je je vragen hebt die minder gaan over de verloskundige zorg, maar meer over de veranderingen in jezelf. Of omdat je zwangerschap medisch is geworden, maar jij graag natuurlijk wil bevallen. Misschien heb je wel weinig zelfvertrouwen en wil je je steviger voelen tijdens je zwangerschap. 

Ik ben tijdens jouw zwangerschap 100% aanwezig met mijn continue support. Je mag elke vraag, onzekerheid, angst, wens, gedachte over je zwangerschap en bevalling of het moederschap met mij delen. Ik oordeel niet, nooit, ik luister en zal je ondersteunen met mijn kennis, aandacht en voor zover mogelijk op elke vraag antwoord geven.

Je profiteert van een ervaren Doula met gedegen kennis en kunde, zonder dat je de Doula naast je hebt staan tijdens de geboorte. 

Het leuke is dat je samen met andere zwangere vrouwen onderdeel maakt van een exclusieve community. Jullie komen allemaal uit de omgeving en bereiden je allemaal op een leuke en effectieve manier voor op de geboorte. Een beetje zoals de zwangerschapsgym van vroeger, maar dan in het jasje van nu! 

VEELGESTELDE VRAGEN

Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Wat kost het membership?

Het membership kost slechts € 125,00 per maand.

Tot wanneer kan ik meedoen aan het membership?

Je stapt op elk gewenst moment in, maar na 32 weken kun je in principe niet meer doen. Wil je dit wel, dan zijn er wel mogelijkheden, neem dan even contact met mij op!

Hoe vaak mag ik jou bellen?

Je mag mij elke 2 weken bellen. Ik stel mijn agenda daarvoor open aan jou en jij kunt zelf een afspraak inplannen. Zo kun je altijd even bijpraten en sparren met mij. 

Ik wil meedoen, hoe meld ik mij aan?

Je kunt je hier aanmelden!

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!