VOORWAARDEN & VOORDELEN MEMBERSHIP

Op deze pagina vind jij de voordelen en de algemene voorwaarden van het membership ontspannen zwanger. Omdat ik zelf niet van standaarden hou, weet dat maatwerk bij mij altijd mogelijk is. Daarom vraag ik je uitdrukkelijk contact met mij op te nemen als je denkt dat het je net niet past. Er is waarschijnlijk wel iets mogelijk waardoor het ons allebei toch past!

Hieronder volgen dus alle voordelen die je NAAST de maandelijkse massage, de maandelijke masterclass en de coachcalls ontvangt

 

VOORDELEN VAN HET MEMBERSHIP

HUREN VAN BEVALBAD

Als member huur je spotgoedkoop een bevalbad. In plaats van € 160,00 betaal jij slechts € 125,00!

HUREN VAN TENS

Als member huur je gemakkelijk en bijna voor niets een Tens. Die kost normaal
€ 40,00 en jij betaalt slechts € 20,00!

VITAMINE VAN VITAKRUID

Omdat jouw gezondheid zo belangrijk is, krijg jij korting als member op het hele assortiment van Vitakruid. Jij krijgt 30% korting op de advies verkoopprijs van vitakruid. Ik bestel elke eerste week van de maand en je kunt het in Amstelhoek ophalen, of ik verzend het (tegen de verzendkosten).

 

ZWANGERSCHAPSCURSUS

Als member doe jij gratis mee met de leukste interactieve eendaagse zwangerschapscursus. Dit is van toepassing bij 3 termijnen. Wil je voor de 3de termijn al meedoen, helemaal leuk natuurlijk, dan betaal je de 3de termijn vooraf. Ben je minder lang member dan krijg je per termijn een korting van
€ 35,00.

HYPNOSE SESSIE

Wil jij in je zwangerschap of in de 3 maanden NA je bevalling een hypnose sessie? Super leuk en je bent zo enorm welkom! De sessie kost normaal € 135,00 maar voor jou als member kost de sessie slechts € 100,000!

CUP SESSIE

Je mag tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode niet gecupt worden. Maar daarna ben jij welkom! Op je eerste 2 sessies krijg je € 15,00 korting, als je die boekt binnen een half jaar na de geboorte (of in overleg doordat je borstvoeding geeft).

UPSIDE DOWN BABY

Ligt jouw baby in stuit? Als member krijg je het consult waarmee jij je kleintje zelf kunt draaien met wel € 25,00 korting!

SCHOONHEIDSSPECIALIST

Wil jij voor de geboorte of na de geboorte er even helemaal goed uitzien en je gezicht goed verwennen? Je bent als member welkom bij Jacqueline.

ORTHOMOCULAIR THERAPEUT

Heb jij allergieën, laat deze dan tijdens de zwangerschap behandelen, zodat jouw baby in je buik daarvan profiteert én waarschijnlijk geen allergieën heeft! Of ben je misselijk, vermoeid of heb je andere kwaaltjes? Via accupunctuur of allergietherapie los je dit gemakkelijk op. Bij Kittykrijg je als member het eerste halfuur intake gratis!

VOORWAARDEN VAN HET MEMBERSHIP

TERMIJN

Ik reken in termijnen van een kalendermaand. Dat betekent dat je per de eerste van de maand een nieuwe incasso krijgt van het lidmaatschap. Heb je het idee dat dit onvoordelig is voor jou, laat mij dit dan weten!

DUUR LIDMAATSCHAP

Je bepaalt zelf hoe lang je lid bent. Er is geen minimum of maximum termijn.

ZWANGERSCHAPSCURSUS

Je mag GRATIS meedoen met de zwangerschapscursus als je minstens 3 termijnen lid bent van het membership. Wil je eerder meedoen dan betaal je de andere termijn(en) vooruit. Wil je meedoen maar ben je al te ver zwanger om 3 termijnen lid te zijn? Dan geldt er speciaal tarief (zie hieronder).

 

BETALING

Je geeft met de deelname aan het membership akkoord op een automatische incasso. Per 4 weken wordt automatisch een nieuwe termijn geïncasseerd.

DEELNAME AAN ACTIVITEITEN

Je bent zelf verantwoordelijk voor deelname aan alle activiteiten. Je geeft jezelf op voor de cursus (online), je maakt zelf de massage afspraken en zorgt zelf voor onze afspraken van de coachcalls. Gemiste activiteiten zijn niet in te halen (geen cumulatie). Massages worden door mij of door mijn duo-partners gegeven (naar gelang er plek is, je kunt 3 maanden vooruit plannen!)

OPZEGGEN

Je zegt je lidmaatschap op door een app of een mail te sturen. Dit doe je minstens 2 dagen voor het verstrijken van jouw maandelijkse termijn.