blijvend

afvallen

met hypnose

 

 

Afvallen. Jij bent de jarenlange strijd met je kilo’s zat. Waarschijnlijk heb je elk dieet wel geprobeerd. Heb je bij een dietist gelopen, programma’s bij een sportschool afgenomen, maar alles zonder blijvend resultaat. Sterker nog, misschien was je na je (zoveelste) poging nog zwaarder dan toen je begon.

Ik ken de verhalen. Ik hoor ze en zie de strijdlust, het verdriet en de wanhoop bij vrouwen. Ze willen zo graag, maar het lukt simpelweg niet. De drang naar eten, naar suiker lijkt te groot.

De oplossing is simpel. Jouw probleem is echt oplosbaar. Zet een stop door oude gewoontes, oude overtuigingen, oude patronen. Kies voor afvallen door hypnose: herprogrammeer jezelf naar de nieuwe jij en val blijvend af!

de virtuele maagband
een ware transformatie

Afvallen door een maagband, maar zonder een zware buikoperatie. Zonder risico’s. Met begeleiding. Met nazorg. Met een groep, want samen sta je sterk. Jij kiest vanaf vandaag voor jezelf. Jij transformeert jezelf naar de nieuwste versie. Een gezonde versie. Fit, vitaal met boordevol energie.

waAROM KIES JIJ VOOR HET groepstraject AFVALLEN?

Ik geloof enorm in de kracht van het collectief. Het ‘samen sta je sterk’ gedachtegoed. Met elkaar vorm je een groep gelijkgestemde. Je bent simpelweg niet alleen in jou proces, in jouw transformaties. Natuurlijk hoef jij in de groep niet je kwetsbaarheden te delen of dingen die je privé wil houden. Dat hoeft niet en dat zal ook niet opvallen. Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zorg voor een hele veilige setting en jij kunt al je zaken die je wel wil delen met mij individueel vooraf al met mij delen. Maar in de groep is er altijd wel iemand die net als jij wel wil bewegen, maar (NOG) niet zover kan wandelen of zo lang kan sporten. Met elkaar motiveer je extra en je komt op extra ideeën doordat je leert van elkaars ervaringen.

Door te kiezen voor het groepstraject, kies je voor jezelf. Eindelijk zet jij jezelf op de eerste plek. Want jij kiest voor: blijvend afvallen, stoppen met gek eetgedrag, geen vervelende gedachtes meer. Dat is allemaal het resultaat na 5 maanden! Sterker nog, na de eerste sessie merk jij het direct. Dingen gaan anders.  Jij transformeert naar de nieuwe versie van jezelf, zonder dieet maar wel gezond, vit, fitaal en goede eetgewoontes!

In een veilige setting bespreken we elke sessie eerst hoe de afgelopen periode was. Vooraf heb je dit al individueel met mij kunnen delen. Hierdoor is er zowel ruimte voor de groeps- als de individuele behoefte. Alle mijlpalen, resultaten en moeilijkheden kunnen worden besproken, ik vind het enorm belangrijk dat er voldoende aandacht is geweest voor jullie proces. We sluiten de sessie met een heerlijke hypnose sessie waardoor jouw onbewuste mind nog meer in de juiste staat wordt gezet.

In het groepstraject is er plek voor slechts 10 mensen (man & vrouw). Vol is echt vol, maar gelukkig start ik meerder keren per jaar een nieuw groepstraject.

HYPNOSE UITHOORN AFVALLEN

Waarom kiezen voor afvallen door de virtuele maagband:

 • Je herprogrammeert direct je onbewuste mind naar de juiste staat
 • Je valt direct af, zonder een dieet te volgen
 • Eten wordt weer fijn, simpel en eenvoudig
 • Jij kiest voor een fit, vitaal en energiek bestaan
 • Oude gewoontes, patronen, overtuigingen: we zetten er een stopbord voor en ze hebben geen vat meer op jou
 • Het is een veilige methode; er bestaan geen risico’s of complicaties
 • Blijvend resultaat en succes voor de rest van je leven
Renee Verhoek

wat houdt het hypnose traject in?

Als jij je inschrijft voor de groepscursus dan krijg jij:

 • telefonische intake met Renee (1 uur)
 • 1 online sessie met uitleg over hypnose en een toffe kennismaking met de kracht van hypnose
 • 1 groepssessie waarbij de maagband in hypnose wordt geplaatst
 • 4 groepssessies waarbij de maagband wordt onderhouden en nieuwe patronen, gewoontes en stimulerende gedachtes worden geïnstalleerd
 • 2 online sessies waarbij oude patronen, gewoontes en beperkende gedachtes worden verwijderd
 • toegang tot jullie community om elkaar te versterken en te motiveren gedurende het traject

kosten, aanmelden, wanneer kan ik starten?

Het eerstvolgende groepstraject Afvallen in Uithoorn start 11 september 2024.
De sessies zijn met een verschillende interval gepland. Zo halen wij een optimaal resultaat! De sessies zijn altijd op woensdag van 10.00 – 12.00 uur is de live sessie (in de balletzaal in Uithoorn)

 • 11 september: let op: starttijd 13:00 en eindtijd 15.00!!
 • 25 september
 • 23 oktober
 • 4 december
 • 29 januari 2025

LET OP! AANBIEDING:

Ik heb voor 7 personen een unieke aanbieding…. Tot 1 augustus kun jij gebruik maken van een waanzinnige aanbieding!
Normaal kost het traject slechts € 444,00. Maar ben jij een van de eerste 7 die JA zegt tegen een nieuwe versie van jezelf, dan krijg jij van mij een bomvol pakket:

 • € 75,00 korting op het groepstraject
 • GRATIS 1 extra online sessie voor extra zelfvertrouwen ter waarde van
  € 99,00
 • GRATIS 1 extra online sessie voor jouw innerlijke kind ter waarde van
  € 99,00
 • GRATIS 1 transformational cup afspraak van 30 minuten ter waarde van
  € 50,00
 • Optioneel los bij te boeken een 1 op 1 sessie met Renee met een extra korting van € 33,00
 • Ruime keuze uit de intake mogelijkheden

Dit alles heeft een waarde van € 725,00 en jij betaalt slechts € 369,00!!!! En let op: Dit aanbod is alleen voor de eerste 7 personen en verloopt op 1 augustus…. 

Twijfel je of wil je meer informatie? Voel je vrij om mij te contacten. Wil je eerst meer informatie over deze groepscursus schrijf je dan in 👇 Jij ontvangt dan meer informatie en de exclusieve aanbieding in je mail!

Renee Verhoek

ik leg in deze KORTE video uit HOE HYPNOSE JOU MET AFVALLEN HELPT

Sinds oktober kom ik bij Renee Verhoek in de praktijk. Wat me in 50 jaar niet gelukt is is me bij Renee in 4 maanden gelukt. Middels hypnose ben ik (inmiddels) 13 kilo kwijt. En het heeft me (bijna) geen moeite gekost. Er is echt iets veranderd. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik op dieet was. Ik denk anders, ik maak keuzes zonder het gevoel te hebben dat ik dingen niet mag. Dat geeft zoveel rust. Toen ik begon met dit traject was ik best sceptisch. Dit was al na de eerste keer helemaal weg. Ik ben zeer tevreden over deze behandeling. Omdat je alles mag eten (wel met mate, maar dat gaat bijna vanzelf) heb je ook niet het idee dat je op dieet bent en dat je hier ook weer een keer mee gaat stoppen.

JACQUELINE

Toen een vriendin aan mij vroeg of ik wel eens gehoord had van een Virtuele Maagband zei ik gelijk ja en ik wist, dat wil ik ook. Ze vertelde dat haar nicht dat deed én dat zij het ook ging doen. De eerste keer had ik met Renee contact via zoom en meteen had ik een vertrouwd gevoel bij Renee. Ze vertelde hoe de Virtuele Maagband werkt en waarom het zo succesvol is. De eerste keer onder hypnose vond ik spannend maar het ging goed. Ik kreeg een meditatie/peptalk fragment via de app die ik 1 keer per dag moest luisteren. Vol goede moed ben ik begonnen en ik voelde me gelijk energiek én het eten van een klein bordje werkte ook super. Ik fietste, wandelde en voelde me super en de kilo’s vlogen eraf. Ik ben in 4 maanden tijd 18 kilo afgevallen zonder honger. Ik vond de sessies erg prettig en nog steeds luister ik iedere dag het bandje met de peptalk van Renee.

RIA

Sceptisch was ik, toen een vriendin Renee aanbeveelde. Ik had overgewicht, een druk hoofd en hele vervelende benen. Als ik in de auto stapte, moest ik altijd mijn linkerbeen helpen om naar binnen te komen. Onder het mom van ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’ heb ik een afspraak gemaakt. De intake; wat een lieve vrouw, zo positief en ze straalt veel rust uit. Hypnose, zo sceptisch als ik was, Renee begeleid je er helemaal doorheen. Ze wil alleen maar praten met je onderbewuste en ik mocht niet helpen met een vinger bewegen. Nou dacht ik, dat doe ik ook echt niet. Maar geloof mij, mijn vinger bewoog elke sessie en ik deed écht niets!
Na de eerste sessie stapte ik mijn auto thuis uit en ineens besefte ik mij, HUH ik ben uitgestapt zonder mijn been te helpen: HOE DAN, want dit kon ik al jaren niet meer! ik luister nog steeds de audio af als ik onrustig ben in mijn hoofd en het helpt altijd direct, ik hoor het einde van de audio niet eens, ik slaap al heel snel in.

Renee, je bent een topper en mensen, bij twijfel: gewoon DOEN!

SARINA

MET DE KRACHT VAN HYPNOSE OP WEG NAAR JOUW IDEALE GEWICHT, DAT PAST!
HYPNOSE MET AFVALLEN
VIRTUELE MAAGBAND AFVALLEN
HYPNOSE MAAGBAND PLAATSEN

LEUK KENNIS TE MAKEN!

Renee Verhoek
Ik ben Renee Verhoek. Sinds 2018 ben ik gediplomeerd hypnotherapeut. Sindsdien werk ik met veel plezier en passie met Hypnose.
Alleen al in 2023 heb ik 15 vrouwen individueel begeleid naar een slanker, vitter en fijner leven. Ik vind het fantastisch om dit werk te mogen doen, omdat ik weet hoeveel impact het heeft op jou. Iedereen verdient een gelukkig leven, zonder verslaving of continue strijd.
En eerlijk? Ik vind jouw kilo’s (die je verliest) niet zo interessant. Ik word blij als jij écht merkt dat je dingen blijvend anders doet, dan voorheen. Zonder moeite. Dan ben ik op mijn gelukkigst!
VEELGESTELDE VRAGEN
Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Is hypnose veilig?
Het is volledig veilig. Jij bepaalt altijd. Ik leid je alleen maar. Wil je iets niet, dan gebeurt het ook niet. Zo simpel is het. We leren jouw onbewuste opnieuw aan wat ‘gezond’ gedrag is. En dat is eigenlijk alleen maar leuk!
Kan hypnose mislukken?
Nee. Maar ja, jij moet wel willen. Je kunt tenslotte ook niet een auto starten als je de motor niet aanzet. Zolang jij niet wilt, hoef je ook niet te komen. Dat is tenslotte zonde van onze tijd.
Is het met een groep net zo effectief als individueel?
Ja! Maar: als jij je niet prettig voelt in een groep, dan kies je natuurlijk voor een individueel traject. Ook die geef ik en het voordeel daaraan is dat er iets meer flexibiliteit is in onze afspraken. Maar: bij het individuele traject ontvang je niet de online sessies.
Wat als ik ziek of verhinderd ben als er een sessie gepland is?

Er zijn drie mogelijkheden:

Optie 1: Ik start meerdere keren per jaar een groepstraject. Als jij een keer verhinderd bent, mag je die sessie in een andere groep inhalen. 

Optie 2: Je krijg de gemiste hypnose sessie online

Optie 3: Je haalt de sessie 1 op 1 in bij mij (tegen betaling)

 

Wat garandeer jij qua resultaat?
Ik grandeer jou dat je andere keuzes gaat maken. Maar ik heb geen toverstafje. Helaas. Je zult het zelf moeten doen, waarbij ik je onbewuste mind prep, heb jij soms met je bewuste mind andere beslissingen te maken dan voorheen. Hoeveel je afvalt en in welk tempo, is voor iedereen verschillend. Jij valt af naar een voor jouw gezond gewicht. Soms zul je stilstaan omdat je lijf dan weer opnieuw in balans moet komen.

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!