stuitbaby
veilig

zelf draaien

 

 

Je kindje zelf laten draaien is 100% veilig en vertrouwd. Jij kunt niets doen wat je kindje schaadt. Of wat pijnlijk is. 

Jouw baby groeit al maanden in jouw buik, dat doet je lijf zelf, daar heb je geen dokter voor nodig. In 80% lukt het moeders ook om hun kindje uit stuitligging te draaien naar hoofdligging. 

Maak gebruik van moxa sticks zodat jouw bekken warmte ontvangt. En leer goede oefeningen te doen om ruimte te maken in bekken. Jouw baby kan daardoor zelf draaien uit hoofdligging. 

Ik gun elke moeder een fijne en ontspannen zwangerschap. Laat de ligging van je kindje geen extra belemmering zijn. 

Flip that baby upside down! 

online stuit consult

Als jij hoort dat je kindje in stuit ligt, telt soms elke dag. Een dag wachten, voelt als een dag te veel. Jij wil in actie, je wil iets doen om je kindje te laten draaien. Ik heb jarenlang in mijn praktijk vrouwen geholpen, maar mijn agenda laat spoed niet altijd toe. Daarom is dit consult geboren. Een hoogwaardig kwalitatief consult, alsof jij bij mij op de praktijk bent. Ik geef niet voor niets de 100% kwaliteitsgarantie af; ben jij ontevreden? Krijg jij je geld terug!

Laat de ligging van jouw kindje geen extra stress opleveren. Een kindje ligt zelf het liefst ook met het hoofdje beneden. Door het consult geef jij je kindje ruimte zodat het zelf kan draaien. Uit stuit, naar hoofdligging. Eenvoudig & Veilig.

 

wat is het consult? ik leg het in deze video uit

jij krijgt een bomvol pakket met:

 • de volgende dag de moxa sticks in huis
 • direct toegang tot het consult en leert van een professional hoe je de moxasticks optimaal gebruikt
 • toegang tot 3 fantastische oefeningen die zorgen voor meer ruimte in je bekken
 • toegang tot 1 heerlijke meditatie die je kindje uitnodigt om te draaien
 • toegang tot 2 unieke ontspanningsmeditaties speciaal voor zwangere vrouwen
 • een uitgebreide hand-out zodat je ook alles kunt nalezen
 • je hele zwangerschap toegang tot het consult
Renee Verhoek

wachten of starten?

Als je kindje in stuitligging ligt, is je zorgverlener meestal afwachtend. De meeste kindjes draaien namelijk zelf uit stuitligging. Als je 32 weken zwanger bent, wordt de kans dat je kindje uit zichzelf draait steeds kleiner.

Afwachtend beleid is fijn, het geeft jou geen stress. Maar: als je dan 35 weken zwanger bent, wordt er wél ineens haast gemaakt. Jouw kleintje moet dan nog draaien uit stuitligging en de zorgverlener zal een versie voorstellen. Een versie moet gebeuren voor de 37 weken, anders is de slagingskans minimaal.

Hoe fijn is het als je zelf je kleintje voor die 35 weken draait uit stuitligging? Simpel, eenvoudig, veilig en het geeft jou je regie terug over jouw zwangerschap & bevalling. Natuurlijk kun je ook starten met het consult ná de 35 weken zwangerschap. De kans dat je kleintje draait neemt iets af, maar: door het consult is de kans dat de versie slaagt groter!

Renee Verhoek

Ik was 34 weken en kwam erachter dat mijn zoontje in stuit lag. Als hij niet zou draaien voor 36 weken kreeg ik een versie en daarna een keizersnede. Tot mijn grote verrassing bleek mijn zoontje snel gedraaid nadat ik startte met de oefeningen! Renee is enorm behulpzaam en deskundig.

MYRNA

Door het volgen van het online consult kan jouw kindje draaien. En creëer jij ruimte in je bekken. Daardoor kan ik met nog meer succes, straks een versie verrichten als je kindje niet gedraaid is. 

CLAIRE – VERLOSKUNDIGE & VERSIEKUNDIGE (DRAAIT DE BABY MET EEN VERSIE)

JIJ HEBT INVLOED OP JOUW BEVALLING.
DRAAI JE KINDJE ZELF

moxa-therapie

Wist jij dat je de kans met 32% vergroot dat je kindje draait als je gebruikt maakt van moxa sticks?

Onderdeel van het consult is daarom het gebruik van moxa sticks. Een moxa stick is een natuurlijke kruidenstick afkomstig uit de Chinese geneeswijze. Het gebruik van moxasticks is eenvoudig, kent geen enkel risico en is dus super succesvol om je kindje mee uit stuit te laten draaien.

Het gebruik van moxa-therapie wordt al jarenlang ingezet bij zwangere vrouwen met een baby in stuit ligging. Je vindt hier een wetenschappelijk stuk, mocht je dat leuk vinden om te lezen. 

Renee Verhoek

mijn missie

Als Doula ervaarde ik dat stuitgeboortes vaak de meeste stress en zorgen opleveren. Elke vrouw bevalt in haar eigen tempo, maar bij een stuitgeboorte moet het kindje binnen een bepaalde tijdsdruk geboren worden, anders volgt alsnog een keizersnede.

Ik zag met eigen ogen hoeveel stress en zorgen dat de aanstaande moeder opleverde. Zowel voor als tijdens de geboorte. Ik besloot dat dat anders moest en volgde diverse trainingen en heb mij gespecialiseerd in het draaien van stuitkindjes.

Sinds 2016 geef ik stuitconsulten bij vrouwen thuis. Hiermee lukt het om 80% van de stuitkindjes te draaien en gaan de versies een stuk soepeler!

Renee Verhoek

WAAROM KIES JIJ VOOR DIT CONSULT?

 • Omdat jij zelf regie wilt hebben over de ligging van je kindje
 • Omdat jij geen versie of keizersnede wilt
 • Omdat jij graag een pakket bomvol kennis en liefde wilt ontvangen
 • Omdat jij jezelf en je baby een natuurlijke draai gunt

VEELGESTELDE VRAGEN

Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Kan ik het consult ook doen als ik langer dan 34 weken zwanger ben?

Ja natuurlijk! Als je start tussen de 32&34 weken dan is de kans dat je kindje draait 80%. Start je later, dan is je kans iets kleiner.

Kan ik het consult ook doen als ik alleenstaande ben?

Zeker! Ik leg in elke video uit hoe je de oefeningen en de moxatherapie zelf kunt doen en hoe je het kunt doen als je een partner hebt. 

Zijn er contra indicaties?

Ja, die zijn er. Bij 2 oefeningen zijn er verschillende contra indicaties. Dit vertel ik ook in het consult. De contra indicaties zijn:

 • je hypermobiel bent (oefening 1)
 • een voorliggende placenta hebt waardoor je regelmatig bloedingen hebt (oefening 1) 
 • je een hoge of extreem lage bloeddruk hebt (oefening 2)
 • je last hebt van glaucoom, een oogziekte (oefening 2)
 • je last hebt van hartproblemen (oefening 2)
 • je kans hebt op een beroerte (oefening 2)
 • je zoveel vruchtwater hebt dat je wekelijks wordt gecontroleerd door je zorgverlener (oefening 2)

Heb je een van de contra indicaties? Dan kun je dus 1 en maximaal 2 oefeningen niet doen. De overige oefeningen kun je wel gewoon doen. 

Twijfel je? Neem dan contact met me op of vraag het aan je verloskundige of gynaecoloog!

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!