WEBINAR ZELFLIEFDE

ZELFLIEFDE

Wie kan er niet een portie zelfliefde gebruiken? Bijna iedereen strubbelt wel eens met zichzelf. Lief zijn voor een ander, kunnen we als de beste. Maar voor onszelf? Lastig. Want; wij moeten toch gewoon doen, sterk zijn, niet lullen maar poetsen… 

Je kent ze wel. Al die zinnentjes die je tegen jezelf zegt, bewust of onbewust. Het zijn overtuigingen waarvan je moeilijk afscheid neemt. Ze zijn ontstaan ergens in je jeugd. In dit webinar neem jij echter super makkelijk afscheid van die overtuigingen en trakteer je jezelf op een extra portie zelfliefde. Omdat het leven nou eenmaal mooier is, als je van jezelf houdt!

HYPNOSE

In dit webinar leer ik jou wat hypnose is en wat het voor jou kan betekenen, waarom jij het op onbewust niveau WEL kan oplossen. Als je bewust ergens mee kon stoppen, had je het allang gedaan, toch?

CADEAUTJE

Je krijgt in de webinar een waardevol cadeau van mij: een vat vol zelfliefde, waar je de rest van je leven uit kunt tanken. 

UNIEKE KANS

Jouw unieke kans om mij live vragen te stellen. Met ongekamde haren en in jogginpak, want de deelnemers komen NIET in beeld!

VEELGESTELDE VRAGEN
Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Is het webinar echt gratis?

Ja zeker! Ik ga jou in 1,5 uur meenemen in wat hypnose is, wat het kan doen voor jou en je krijgt een heerlijke sessie cadeau. We gaan in het webinar een extra dosis zelfliefde installeren bij jou. En dat allemaal voor niets. Heerlijk!

Zit er een addertje onder het gras?

Nee hoor. Ik vind het alleen maar leuk om te doen. En natuurlijk hoop ik dat als ik je met nog iets anders kan helpen, je mij weet te vinden. Want hypnose is zo enorm effectief!

Wat gaan we doen?

Ik neem jullie mee in het thema ‘zelfliefde’. Je ontdekt wat je zelf kunt doen om meer zelfliefde te ervaren. En ik vertel wat hypnose is en waarom het zo logisch is dat het zo goed werkt. Dan gaan we met elkaar een hypnose sessie doen. Hiermee krijg jij een extra dosis zelfliefde! Ik praat, jullie doen vanaf thuis gewoon simpel mee. Het enige wat jij doet is luisteren. In de sessie ga jij contact maken met je onderbewuste mind en gaan we een vat vol zelfliefde installeren. Heerlijk! Echt fijn. Jij hoeft dus alleen maar te luisteren en je zult merken dat je heerlijk onspant. Je maakt (weer) extra zelfliefde aan. Een warm gevoel waar je direct blij van wordt. Het kost je niets en je krijgt er heel veel voor terug. Lekker van genieten! Zoals veel klanten zeggen na de eerste sessie: ‘Wauw Renee, het lijkt wel magie! Ik weet niet wat je precies hebt gedaan en ik was er zelf bij, maar ik doe alles zo anders!’

RENEE VERHOEK

Wat fijn dat jij hier bent. Ik ben Renee, ik heb mijn eigen praktijk sinds 2016. Ik vind dat iedereen een fijn leven verdient. Soms is het leven echter wat zwaarder. Ik help jou dan graag. Dit doe ik door massages, hypnose, coaching, cupping, familie opstelling en meer. Je leest hier meer over mij.

In maart 2024 geef ik 2 webinars. Gratis. Omdat ik vind dat iedereen wat extra zelfliefde verdient. En ik vind het leuk, als jij op een laagdrempelige manier kennis maakt met hypnose. Want hypnose klinkt soms eng, maar het is super fijn, werkt snel en eenvoudig en is veilig en betrouwbaar. 

Als je nog iets wilt weten, neem je dan contact met mij op? 

 

e-mail

info@reneeverhoek.nl

app of bel