hier vind je alle cursussen & verhuur

EENDAAGSE ZWANGERSCHAPS
CURSUS

Hieronder vind jij alle aankomende zwangerschapscursussen. Je volgt idealiter de cursus als je tussen de 28 & 34 weken zwanger bent. Eerder of later mag natuurlijk altijd!

De cursus vindt in principe elke eerste woensdagmiddag van de maand plaats. De meeste werkgevers geven vrij voor jou & je partner voor het volgen van de cursus. Ik geef bewust de cursus doordeweeks overdag: Dan kun je nog vol alles absorberen, ben je niet vermoeid en in het weekend heb jij genoeg te doen om enerzijds je voor te bereiden op de baby en anderzijds om bij te komen en te ontspannen!

Boek hier voor jezelf en je partner een plekje. Per cursus is er slechts plek voor 5 stellen.

WOENSDAG 14 AUGUSTUS

13.30-17.00 UUR
€ 109,00

WOENSDAG 4 SEPTEMBER

13.30-17.00 UUR
€ 109,00

WOENSDAG 2 OKTOBER

13.30-17.00 UUR
€ 109,00

WOENSDAG 6 NOVEMBER

13.30-17.00 UUR
€ 109,00

WOENSDAG 4 DECEMBER

13.30-17.00 UUR
€ 109,00

MASTERCLASSES

Hieronder vind jij alle masterclasses van de aankomende maanden. Op dit moment ben ik hard bezig om de asterclasses in een ander jasje te gieten. Eind augustus is dit klaar, daarom alleen de optie voor de massage masterclass. Wil je een andere masterclass bijwonen, laat me dit dan weten. Ik informeer je dan over de mogelijkheden!

Boek hier voor jezelf jouw plekje. Er is plek voor maximaal 15 vrouwen.

MAANDAG 2 SEPTEMBER
MASSAGE

€ 39,00

VERHUUR GEBOORTE TENS & BEVALBAD

Hier boek jij de fijnste pijnstillers voor tijdens je geboorte. Bevallen in bad is het allerfijnste wat er is. Geloof mij. Het is ontspannend, het warme water versoepelt je spieren, je weeën voel je minder en door het water heb je minder kans op inscheuren.
Ook de geboortetens is the master om in te zetten tijdens de geboorte. Zet hem vroeg aan en jouw lijf gaat extra endorfines (lichaamseigen morfine) aanmaken. Oelala, bevallen wordt bijna nog een feestje:)

Je haalt de Geboortetens en het Bevalbad bij mij in Amstelhoek op in week 36 en je brengt ergens na de geboorte weer terug. Je hebt geen haast!

BEVALBAD BIRTH IN A POOL
INCL. ALLE BENODIGDHEDEN

€ 160,00

GEBOORTE TENS
INCL. ALLE BENODIGDHEDEN

€ 40,00

Misschien wel de beste keuze die ik heb gemaakt in mijn zwangerschap! Renee is empathisch, ontzettend gezellig en enorm kundig. Zij heeft mijn blinde paniek om kunnen zetten in vertrouwen door haar coachingsskills en massagekunsten! Ook de groepscursus was heel fijn: nuchter leren om je eigen krachten te benutten rondom de bevalling. Ontzettend dankbaar voor haar begeleiding!
CYNTHIA

Zowel de groepscursus als een massage gehad bij Renee! De groepscursus was heel fijn en gaf mij echt vertrouwen in de bevalling. Wij vrouwen kunnen dit! Tevens ook veel tips meegekregen die ik echt heb meegenomen naar/in mijn bevalling. Ook mijn man vond het erg leerzaam! Daarna nog heerlijk genoten van een massage, dit moet elke vrouw zich gunnen! Inmiddels drie weken geleden bevallen van mijn dochter en over een paar weken zal deze mama zeker weer langskomen voor een postpartum massage!
MARIËLLE

Tijdens mijn eerste zwangerschap hebben wij een bevallingscursus bij Renee gevolgd. Deze was toen nog online, ivm corona. Tijdens mijn tweede zwangerschap hebben wij samen nog een privé opfriscursus van een middag gevolgd en ook meerdere (zwangerschaps)massages gehad. Wij vonden beide cursussen heel leuk en interessant. Het was op een interactieve manier gegeven wat het ook leuk en leerzaam maakte en je het beter onthoudt. Ik wilde bij de 1e al thuis bevallen, maar mijn vriend zag dit niet zo zitten. Na de cursus had hij de informatie en het vertrouwen dat we dit wel konden en dit was super fijn, ook tijdens de bevalling. Wij zijn niet voor niks weer terug gegaan naar Renee bij de tweede zwangerschap. Het is gewoon een topper en ze legt alles goed en duidelijk uit en we voelden ons echt gehoord. Een aanrader!!
STEPHANIE

VEELGESTELDE VRAGEN
Dummy
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Als ik nou al ben bevallen?
Als jij bevalt voordat de cursus plaatsvindt dan krijg jij uiteraard je geld retour!
Welke zorgverzekering vergoed jouw cursus?
Dat wisselt per verzekeraar. Ik ben in ieder geval aangesloten bij de bond en beschik over een AGB-code. Kijk goed in de voorwaarden van je verzekering of ik voldoe aan de door hen gestelde eisen!
Ik wil wel meedoen, maar kan nu nog niet betalen
Neem even persoonlijk contact met mij op. Dat is natuurlijk mogelijk, waarbij ik wel graag de factuur minimaal 2 weken vooraf betaald wil hebben.
Ik heb de geboortetens niet gebruikt tijdens de geboorte
Aaah, dat is jammer, of het is goed nieuws, dan ging het misschien wel zo snel dat je hem niet nodig had! Ik verdien echt geen geld op de verhuur van de tens, dus mocht je hem niet gebruikt hebben dan krijg je geen restitutie.
Ik ben niet bevallen in het bevalbad
Als de hoes en de slang allebei nog ingeseald dan ontvang jij van mij € 50,00 retour. Dit moet je wel echt zelf aanvragen bij mij, ik ben hier slecht in ( i know!). Daarnaast, ik verdien echt niets aan de verhuur van mijn baden dus ik vind het ook niet zo boeiend, ik wil gewoon graag dat iedereen fijn kan bevallen.

Heb jij een vraag of wil je iets weten?
je bent welkom!

Ik reageer binnen 24 uur op jouw berichtje. Je mag mij natuurlijk ook appen of bellen. Kies jouw manier!

Contactformulier!