YEAH, JIJ GUNT JEZELF MEER ZELFLIEFDE, WAT SUPER TOF!!

 

Jij bent ingeschreven voor de online GRATIS masterclass Zelfliefde en geeft hiermee jezelf het waanzinnige cadeautje ‘ZELFLIEFDE’. 

MAAR WACHT HEEL EVENTJES HOOR....... IK HEB NOG 2 CADEAUTJES VOOR JOU!

Cadeau #1: Ben je een echte snoeper? Graai je vaker dan je lief is in de snoeptrommel? Met deze gezonde leefstijl meditatie stopt de dwang naar het overmatige snoepen. 

De meditatie is een heerlijk moment voor jezelf. Je laad er helemaal van op of valt er juist mee in slaap. En allebei is prima. Want doordat jij zo diep onspant van de meditatie is de toegang tot jouw onbewuste geopend! En dat betekent dat jouw onbewuste nieuwe overtuigingen cadeau krijgt, waardoor jij zowel bewust als onbewust dingen anders gaat doen. Anders gaat eten, anders over snoepen nadenkt, je maakt simpelweg nieuwe keuzes. En dat door alleen maar lekker te luisteren! De meditatie duurt ongeveer 30 minuutjes en na het luisteren ben jij een ander mens!

Je krijgt de meditatie in je inbox waar je hem op je telefoon kunt downloaden. Hierdoor kun jij hem onbeperkt luisteren! Op elk gewenst moment en waar jij maar bent. Doe de meditatie vaker en ervaar meer rust en kalmte. Je zult merken, het is zo fijn om te doen dat je er graag tijd voor vrij maakt, beloofd!

 

Cadeau #2: Kun jij meer zelfacceptatie gebruiken? Jij bent goed zoals je bent. Stop met die eeuwige lat zo hoog te leggen. Met deze zelfacceptatie meditatie vind jij jezelf weer de moeite waard.

 

De meditatie is een heerlijk moment voor jezelf. Je laad er helemaal van op of valt er juist mee in slaap. En allebei is prima. Want doordat jij zo diep onspant van de meditatie is de toegang tot jouw onbewuste geopend! En dat betekent dat jouw onbewuste nieuwe overtuigingen cadeau krijgt, waardoor jij zowel bewust als onbewust dingen anders gaat doen. Anders naar jezelf zult kijken, anders nadenkt over je lichaam, jezelf simpelweg een leuk en mooi mens vind. En dat door alleen maar lekker te luisteren! De meditatie duurt ongeveer 30 minuutjes en na het luisteren ben jij een ander mens!

Je krijgt de meditatie in je inbox waar je hem op je telefoon kunt downloaden. Hierdoor kun jij hem onbeperkt luisteren! Op elk gewenst moment en waar jij maar bent. Doe de meditatie vaker en ervaar meer rust en kalmte. Je zult merken, het is zo fijn om te doen dat je er graag tijd voor vrij maakt, beloofd!

Spreken beiden meditaties je aan? Schaf ze vooral allebei aan! Ik zou ze niet achter elkaar luisteren, maar je kunt ze goed afwisselen. 

 

hypnose zelfacceptatie
hypnose gezonde leefstijl<br />
hypnose zelfacceptatie en gezonde leefstijl

Renee

 

Renee heeft al ruim 7 jaar ervaring met geleide meditaties en ontspaningsessies. Als bevlogen doula ondersteunde zij zwangere vrouwen tijdens de bevalling en in aanloop daarnaar toe met diverse ingesproken audio’s. Ook in haar werk als hypnotherapeut maat zij dagelijks fijne sessies voor klanten. Haar audio’s staan bekend om haar fijne stemgeluid, de rust en de ontspanning. Niet voor het eerst is gevraagd of Renee meer sessies wil maken voor klanten.

 

BRITT over de gezonde keuze meditatie

Wat een heerlijke begeleidende meditatie. Jouw stem is zo aangenaam om naar te luisteren. Ik val soms in slaap erbij en ik vraag mij af of ik de hele meditatie al bewust heb kunnen luisteren. Het geeft mij een heerlijk gevoel.

LISA over de zelfacceptatie meditatie

Wauw, wauw, wauw. Wat ontzettend mooi…. tranen over mijn wangen.. Het gevoel alsof ik alles los kon laten. En het gevoel dat ik er mag zijn. Dat ik goed ben zoals ik ben en hierdoor ben ik ook weer een beetje gaan geloven in mijn eigen kracht.

AMANDA over de zelfacceptatie meditatie

Wat fijn om naar jouw stem te mogen luisteren. Ik koos ervoor om jouw zinnen hardop na te zeggen en mijn stem klonk helemaal ijl en ik moest een brok wegslikken toen ik zei dat ik een prachtig persoon ben.  Ik ga hem echt vaker beluisteren, wat een cadeautje!

LIES over de zelfacceptatie meditatie

Ik ben heel kritisch op meditaties, want op de kleinste dingen kan ik al afhaken (iets met moeite hebben met volledig ontspannen🙈), maar jouw meditatie vond ik heel fijn. Je hebt een hele fijn stem en ik ging helemaal op in je verhaal.

Danielle over de gezonde keuze meditatie

Ik heb zo een rust in mijn lijf als ik hem heb geluisterd. Ik check na 5 minuten ongeveer helemaal uit en 2 keer viel ik echt in diepe slaap. Na contact met jou begreep ik dat dit kan en dat het mag gebeuren en dat gaf mij ook weer extra rust.

Wil je nog iets aan mij vragen of bespreken? Bel of app mij, ik help je graag! 

Tot bij het webinar!


Veel liefs, 

Renee Verhoek

– Ik loop graag een stukje met jou mee!

Je kunt mij het het beste bereiken:

06-12 786 453 of info@reneeverhoek.nl