MOXA BIJ STUIT

Jouw baby ligt in stuit of overdwars. Moxatherapie kun jij thuis inzetten om je baby te laten draaien. Jouw baby draait uit zichzelf uit stuitligging of dwarsligging naar hoofdligging. Moxatherapie is veilig, betrouwbaar en gewoon thuis op je bank uit te voeren. Natuurlijk wel alleen als je wéét hoe je dit op een veilige manier toepast.

 

VERLOSKUNDIGEN ADVISEREN HET GEBRUIK VAN MOXASTICKS

Gelukkig adviseren verloskundigen en gynaecologen steeds vaker het gebruik van moxasticks als zij een baby op de echo zien die in stuit ligt. Ook zij zien steeds weer dat een baby zelf draait uit stuitligging na gebruik van de moxasticks. Zwangeren zoeken online een goede therapeut in de buurt of schaffen het online consult aan.  Want in deze tijd is het wachten op een afspraak niet meer nodig en deze kostbare wachttijd heb je ook niet altijd. Als de verloskundige de stuitligging ontdekt ben je vaak al even over de 30 weken zwanger. Het meest ideaal start je met de moxatherapie als je 32 weken zwanger bent.

 

GROTE KANS DAT JOUW BABY DRAAIT UIT STUITLIGGING DOOR GEBRUIK MOXASTICK

Met moxatherapie heb je 32% kans dat je kindje spontaan draait. Daarom is snel starten fijn, hoe eerder jouw kindje kan draaien, hoe beter. Des te minder stress ervaar jij en je hebt minder controle door de verloskundige nodig. Want, ook al is het fijn dat je je kindje weer even mag zien op de echo (!), de extra consulten en bezoeken aan het ziekenhuis zijn niet fijn zo tegen het einde van je zwangerschap. Je had vast andere plannen in de zwangerschapsverlof!

 

DRAAI ZELF JE BABY UIT STUIT DOOR MOXA

Zelf je baby uit stuit draaien door gebruik van moxasticks. Jij kunt dat. Duizenden vrouwen gingen jou voor. Je schaft bij mij super eenvoudig het online consult aan, waarbij jij van een professional leert hoe je de moxatherapie op een goede manier uitvoert. Je kunt dus DIRECT starten! De moxasticks krijg je de dag erna thuisbezorgd.
Het consult is een bomvol pakket met naast de betrouwbare moxatherapie, ook hele fijne en makkelijke oefeningen, geleide meditaties en je kunt mij altijd bereiken. Ik help je graag!

Bestel hier je pakket en lees hier meer over het consult!