BIJ 31 WEKEN ZAGEN ZE DAT DE BABY IN STUIT LAG

Bij 31 weken zwangerschap kwamen we erachter dat de kleine in stuitligging lag. We maakten al gelijk een afspraak voor een echo bij 35 weken. En ook een afspraak voor eventueel een versie in het ziekenhuis. Ik merkte dat ik veel stress kreeg van het nieuws van de stuitligging. Straks werd ik misschien ‘medisch’ en dan kon ik niet meer met mijn eigen verloskundige bevallen.

 

WELKE MOGELIJKHEDEN HAD IK MET EEN BABY IN STUITLIGGING

Ik ben gaan ‘googlen’ om te zien wat ik zelf kon doen om de kleine te laten draaien. Ik kwam op de site van Renee en kreeg gelijk het vertrouwen dat de kleine baby nog makkelijk kon draaien. Voordat ik het pakket kocht, heb ik eerst met Renee gemaild. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord. Het pakket heb ik meteen gekocht. Ik sprak af met mijn verloskundige en Renee, dat ik bij 33 weken met de moxa therapie ging starten. Dan had de kleine baby 2 weken de tijd om te draaien. Ik ben wel gelijk alle oefeningen gaan doen.

 

HET CONSULT WAS FIJN EN MET EFFECT

De positiviteit van de video’s van het consult en de duidelijke uitleg gaven mij rust. Bij 33 weken bleek de kleine te zijn gedraaid!! Ik ben natuurlijk/vaginaal bevallen van een gezond zoontje. Bedankt voor de rust en vertrouwen Renee! Ik vind het consult voor de stuitligging om je baby te draaien een echte aanrader voor elke moeder.